OFICIAL: Cand si unde poti vedea prima Dacie electrica din istorie

OFICIAL: Cand si unde poti vedea prima Dacie electrica din istorie
  • Dacia anunta debutul primei sale masini electrice
  • Versiunea concept soseste luna viitoare, la Geneva
  • O varianta de serie este asteptata in 2021 sau 2022
Distribuie pe Facebook

Renault confirma zvonurile potrivit carora Dacia pregateste lansarea primei sale masini cu propulsie electrica.

Organizata in perioada 5 - 15 martie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Geneva va marca debutul primei Dacii electrice din istorie.

Si nu o spunem noi, ci chiar oficialii Renault, prin intermediul unui comunicat de presa publicat in urma cu doar cateva momente.

Ce este drept, mult anticipatul model va fi prezentat initial sub forma de concept, o versiune de serie urmand a-si face aparitia in showroom-uri in 2021 sau 2022.

Inutil de mentionat, detaliile oficiale cu privire puterea maxima a motorului sau capacitatea bateriei lipsesc complet din peisaj.

Daca este sa dam insa crezare zvonurilor, ei bine... prima Dacie electrica din istorie nu va fi decat o varianta imbunatatita a modelului Renault City K-ZE din China.

Oferit pentru echivalentul a mai putin de 8.000 de euro, automobilul in cauza are o autonomie de 250 de kilometri (ciclu NEDC).

Revenind la editia din acest an a Salonului Auto International de la Geneva si premierele de la standul romanilor, lista continua cu noul motor TCe 100 ECO-G.

Vizitatorii vor mai putea admira, totodata, si o serie speciala Anniversary, care marcheaza cea de-a 15 aniversare a marcii in Europa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2020