Oficial: Cea mai noua masina de la BMW are 299 de cai sub capota, dar nu consuma decat 0.6 la suta. Bavarezii au publicat acum primele informatii si detalii oficiale despre lista de preturi

Oficial: Cea mai noua masina de la BMW are 299 de cai sub capota, dar nu consuma decat 0.6 la suta. Bavarezii au publicat acum primele informatii si detalii oficiale despre lista de preturi
  • Oficial: Cea mai noua masina de la BMW are 299 de cai sub capota, dar nu consuma decat 0.6 la suta
  • Bavarezii au publicat acum primele informatii si detalii oficiale despre lista de preturi
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.3 secunde. Conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Dezvelit intregii planete acum mai bine de opt saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui septembrie, cel mai recent BMW 530e din istorie are - intr-un final - si un pret de vanzare. 65.300 de euro este - mai exact - suma minima pe care cumparatorii respectivei masini o vor avea de platit in Germania, pachetul in cauza debutand cu un propulsor turbo in patru cilindri, de 2.0 litri si undeva in jurul a 190 CP, pe benzina, potrivit oficialilor companiei producatoare.

BMW 530e

BMW 530e

Unitatii mentionate anterior i se alatura - asa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale - atat un motor electric cu o putere de 184 CP, cat si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 18.7 kWh, astfel ca simpla apasare a pedalei de acceleratie va trezi o viata o herghelie cu 299 CP. De unde si un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 6.3 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic plusand - mai mult sau mai putin surprinzator - cu o viteza maxima de 230 de kilometri pe ora.

Meniul caracteristic celui mai recent 530e din istorie continua cu un consum mediu de carburant de numai 0.6 %, secretul respectivei performante constand - in cazul in care mai era cumva necesara o asemenea completare - in autonomia EV de pana la 103 km. Daca vine vorba - in schimb - despre echiparea standard, noua masina a bavarezilor se poate lauda atat cu o pereche de faruri adaptive, cu tehnologie LED, cat si cu un set de jante cu diametrul de 19 inch, din aliaj usor.

Fara costuri suplimentare sunt oferite - de asemenea - si camera pentru marsarier, tapiteria din piele vegana, transmisia automata cu opt rapoarte, plus padele pentru schimbarea vitezelor, sistemul de navigatie cu display tactil in dotare, instalatia de climatizare cu reglare pe doua zone, statia pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, scaunele sport, cu functie de incalzire. Ori - deloc surprinzator - dimpotriva, instrumentele de bord digitale si, drept urmare, configurabile.

BMW 530e

BMW 530e

BMW 530e

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze BMW 530e
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2023