Oficial: Cea mai noua masina de la Mercedes are 313 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.5 la suta

Oficial: Cea mai noua masina de la Mercedes are 313 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.5 la suta
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Mercedes...
  • ... are 313 cai sub capota...
  • ... dar nu consuma decat 0.5 la suta
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in exact 6.4 secunde.

Lansat cu mare fast si tam-tam acum aproape jumatate de an - inca din ultima parte a primaverii lui 2023, cel mai recent Mercedes E-Class din istorie isi intampina, zilele acestea, cumparatorii intr-o larga varietate de variante si configuratii. Printre multiplele optiuni oferite clientilor se numara, mai nou, si o versiune comercializata sub indicativul E 300 e - respectiva reteta debutand cu un propulsor turbo in numai patru cilindri, cu o capacitate de doar 1.999 de centimetri cubi, pe benzina.

Mercedes E-Class

Unitatii cu pricina i se alatura - conform fisei cu specificatii de ordin tehnic, atat un motor electric, cat si o baterie litiu-ion de 25.4 kWh, astfel ca persoana de la volan va putea experimenta, la apasarea pedalei de acceleratie, un total de 313 CP. Drept urmare, primii 100 km/h vor sosi dupa circa 6.4 secunde, lista atractiilor principale cuprinzand - potrivit sefilor companiei producatoare, inclusiv un consum mediu de 0.5%, datorita modului de rulare EV disponibil pentru pana la 115 kilometri.

Meniul caracteristic modelului oferit sub denumirea de E 300 e se incheie, mai mult ori mai putin surprinzator, cu o larga varietate de echipamente si dotari premium - precum farurile Digital Light cu functie de proiectie, scaunele cu actionare electrica, incalzire, ventilatie, masaj, instalatia audio de inalta fidelitate, cu tehnologiile Dolby Atmos si 4D, sistemul de navigatie cu realitate augmentata, conexiunea 5G, display-ul color pentru pasager, instrumentele de bord cu mod de afisare 3D.

Mercedes E-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (147) Poze Mercedes E-Class
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2023