Oficial: Cea mai noua masina de la Mercedes are 313 cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.6 - 0.9 la suta

Oficial: Cea mai noua masina de la Mercedes are 313 cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.6 - 0.9 la suta
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Mercedes...
  • ... are 313 cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.6 - 0.9 la suta
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in exact 6.5 secunde.

Lansat cu mare fast si tam-tam acum aproape jumatate de an - inca din ultima parte a primaverii lui 2023, cel mai recent Mercedes E-Class din istorie isi intampina, zilele acestea, cumparatorii intr-o larga varietate de variante si configuratii. Printre multiplele optiuni oferite clientilor se numara, mai nou, si o versiune comercializata sub indicativul E 300 e 4Matic - respectiva reteta debutand cu un propulsor turbo in numai patru cilindri, cu o capacitate de doar 1.999 de centimetri cubi, pe benzina.

Mercedes E-Class

Mercedes E-Class

Unitatii cu pricina i se vor alatura, potrivit fisei cu specificatii tehnice, atat un motor electric, cat si o baterie litiu-ion de 25.4 kWh - astfel ca persoana prezenta la volan va putea experimenta, la apasarea pedalei de acceleratie, o putere de 313 CP. Prin urmare, primii 100 km/h vor sosi dupa circa 6.5 secunde - lista atractiilor principale cuprinzand, conform sefilor companiei producatoare, inclusiv un consum mediu de 0.6 - %, datorita modului de rulare EV disponibil pentru pana la 109 kilometri.

Meniul caracteristic modelului vandut de Mercedes sub numele de E 300 e 4Matic se incheie, mai mult ori mai putin surprinzator, cu o larga varietate de echipamente si dotari incredibile - precum farurile Digital Light cu functie de proiectie, scaunele cu incalzire, racire, masaj si instalatia audio 4D, cu tehnologie Dolby Atmos. Din pachet nu lipsesc insa - dimpotriva, nici sistemul de navigatie cu AR, display-ul color pentru pasager, conexiunea 5G, ceasurile de bord digitale si configurabile, cu afisare 3D.

Mercedes E-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (147) Poze Mercedes E-Class
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2023