Oficial: Cea mai noua masina de la Mercedes are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.6 la suta

Oficial: Cea mai noua masina de la Mercedes are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 0.6 la suta
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Mercedes...
  • ... are 381 de cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 0.6 la suta
Distribuie pe Facebook

Disponibil la preturi incepand de la aproape 80.242 de euro, respectivul model pluseaza cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora in doar 5.3 secunde.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de 22 de saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui aprilie, cea de-a sasea generatie a legendarului produs oferit de nemtii de la Mercedes sub numele de E-Class isi intampina cumparatorii - zilele acestea - in nenumarate savori si arome. Printre multiplele optiuni puse de oficialii exclusivistei companii din Stuttgart la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou - si o configuratie comercializata sub indicativul E 300 e 4Matic, alaturi de un propulsor turbo cu numai patru cilindri, de 2.0 litri si 252 CP.

Unitatii cu pricina, pe benzina, i se alatura atat un motor electric cu puterea de 129 CP, cat si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 25.4 kWh, astfel ca persoana prezenta la volan va putea experimenta - la simpla apasare a pedalei de acceleratie - un total sinonim cu 381 de cai putere, livrat ambelor punti. Astfel, primii 100 km/h vor sosi dupa circa 5.3 secunde, lista atractiilor principale cuprinzand - datorita autonomiei, in modul EV, de pana la 109 kilometri, un consum mediu de carburant de 0.6 litri la 100 de kilometri.

Mercedes E-Class - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Mercedes E-Class - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2023