Oficial: Cea mai noua masina de la Porsche are 519 cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 1.4 - 1.7 la suta

Oficial: Cea mai noua masina de la Porsche are 519 cai sub capota si 4x4 in standard, dar nu consuma decat 1.4 - 1.7 la suta
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Porsche...
  • ... are 519 cai sub capota si 4x4 in standard...
  • ... dar nu consuma decat 1.4 - 1.7 la suta
Distribuie pe Facebook

Disponibil la preturi incepand de la peste 117.000 de euro, incredibilul model pluseaza cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in exact 4.7 secunde, potrivit companiei producatoare.

Anuntat oficial acum aproape un an, inca de la inceputul lui 2023, cel mai recent Cayenne din istorie isi intampina cumparatorii - zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de Porsche la dispozitia clientilor sai a revenit, dupa o indelungata absenta, si versiunea Cayenne S E-Hybrid, noua formula a respectivului SUV debutand cu o motorizare turbo in sase cilindri, de 3.0 litri, plus 353 CP, pe benzina.

Porsche Cayenne S E-Hybrid

Propulsorului in cauza i se alatura atat un motor electric cu o putere de 176 CP, cat si o baterie litiu-ion cu capacitate de 25.9 kWh, astfel ca persoana aflata la volan va dezlantui, la apasarea pedale de acceleratie, o herghelie cu pana la 519 cai putere - indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea in numai 4.7 secunde. Numarul de magie continua - mai mult ori mai putin surprinzator, cu viteza de top de 263 km/h si, in rol principal, un consum mediu de carburant de doar 1.4 - 1.7 la suta.

Comercializat la preturi incepand de la 117.062 de euro - conform configuratorului oficial, acelasi nou Porsche Cayenne S E-Hybrid se mai poate lauda, totodata, si cu o autonomie in modul de rulare EV de aproximativ 71 - 78 de kilometri. Din peisaj nu lipsesc - printre altele, nici farurile Matrix LED, jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch, tapiteria din piele sau ceasurile de bord configurabile, cu display curbat, toate oferite in standard.

Porsche Cayenne S E-Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Porsche Cayenne S E-Hybrid
mai multe