Oficial: Cea mai noua masina de la Skoda are 204 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta

Oficial: Cea mai noua masina de la Skoda are 204 cai sub capota, dar nu consuma decat 0.4 la suta
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Skoda...
  • ... are 204 cai sub capota...
  • ... dar nu consuma decat 0.4 la suta
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza doar 8.4 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la 210 kilometri pe ora.

Introdus cu mare fast si tam-tam acum aproximativ jumatate de an, inca din ultima parte a toamnei trecute, cel mai recent Kodiaq din istorie se vinde, zilele acestea, in multiple variante si configuratii. Printre numeroasele optiuni pe care Skoda le pune la dispozitia cumparatorilor sai se regaseste, mai mult ori mai putin surprinzator, si o versiune disponibila sub indicativul Kodiaq 1.5 TSI iV, respectivul vehicul avand sa isi intampine viitorii clienti, asa cum o sugereaza, de altfel, si a sa denumire, alaturi de o unitate turbo in patru cilindri, de 1.498 de centimetri cubi, pe benzina.

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua atat cu un motor electric alimentat de o baterie Li-ion cu capacitatea de 19.7 kWh, cat si cu un sistem de tractiune fata sau, daca mai trebuia cumva mentionat, o cutie DSG cu sase rapoarte si dublu ambreiaj, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h ar trebui sa isi gaseasca, cu acceleratia la podea, rezolvarea intr-un interval de numai 8.4 secunde. Viteza de top nu va depasi, in schimb, bariera de 210 kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant al ansamblului sinonim cu o putere totala de 204 CP se invarte in jurul valorii de 0.4 litri la 100 de kilometri, multumita unei autonomii EV de pana la 114 km, conform documentului precizat anterior.

Oferit la preturi incepand de la o suma de 48.530 de euro, potrivit configuratorului caracteristic pietei auto din Germania, noul Kodiaq 1.5 TSI iV se poate lauda, deloc surprinzator, de aceasta data, si cu o dotare standard extrem de bogata, cehii de la Skoda ademenindu-si clientela si cu blocuri optice acompaniate de tehnologia LED, jante cu un diametru de 18 inch, confectionate din aliaj, senzori de parcare, camera video pentru mersul cu spatele. La care se adauga si instrumente de bord digitale, scaune cu functie de incalzire, un display central masiv, tapiterie realizata din stofa, incarcator wireless pentru dispozitivele mobile, instalatie de climatizare cu reglarea automata, pe trei zone, a temperaturii, airbag central, Lane Keeping Assist.

Daca vine vorba, in schimb, despre echipamentele optionale, din meniu nu lipsesc, mai mult sau mai putin surprinzator, nici inteligentele faruri cu matrice de LED-uri, insotite de o nota de plata de peste 1.300 de euro. Lista cu pricina continua cu un set de jante pe 19 ori chiar 20", cu o pereche de stopuri cu semnalizare dinamica, o vopsea metalizata, un plafon panoramic cu actionare electrica, volan incalzit, cruise control adaptiv, afisaj pe parbriz, tapiterie din piele si suspensie DCC Plus, daca mai era necesara cumva o astfel de completare.

Skoda Kodiaq

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Skoda Kodiaq
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2024