Oficial: Noua masina de la BMW e de 71.4 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

Oficial: Noua masina de la BMW e de 71.4 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Oficial: Noua masina de la BMW...
  • ... e de 71.4 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, doua motoare electrice lucreaza impreuna pentru a produce un total sinonim cu 536 de cai putere. Plus 794 de Newton-Metri.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta speciala de verde - cunoscuta sub denumirea de Kith Vitality Green, insa nici jantele supradimensionate din aliaj, livrate intr-o combinatie contrastanta de negru si gri nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic.

BMW i4 M50 by Kith

Disponibila intr-un numar limitat la doar sapte unitati - potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei, aceeasi exclusivista serie oferita de BMW sub numele de i4 M50 by Kith isi va mai intampina potentialii clienti, conform primelor informatii si detalii prezentate publicului, si alaturi de un interior imbracat in piele Merino de culoarea caramelului, imprumutata din celebra gama de personalizare Individual.

Pretul de vanzare nu reprezinta, pentru moment, decat un mister si o necunoscuta de proportii, oficialii companiei producatoare mentionand - in schimb, ca propulsia automobilului respectiv va fi asigurata de doua motoare electrice, sinonime cu 536 de cai putere si 794 de Newton-Metri, dupa cum precizam in randurile de mai sus.

Asa se face ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp impresionant de 3.7 secunde, pe cand autonomia totala va urca pana la 436 de kilometri. Din meniu nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici tractiunea integrala, scaunele multifunctionale, display-ul curbat, impartit in doua zone diferite de lucru.

BMW i4 M50 by Kith

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2022