Oficial: Noua masina de la Honda e de zece ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

Oficial: Noua masina de la Honda e de zece ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Oficial: Noua masina de la Honda e...
  • ... de zece ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Marea Britanie, preturile de vanzare pornesc de la o suma de 38.120 de lire sterline - potrivit unui comunicat oficial de presa.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape trei ani, primul autoturism cu propulsie exclusiv electrica din istoria companiei Honda a revenit recent - pe parcursul zilelor precedente, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: celebrul model oferit de producatorul nipon sub numele de Honda e a primit o noua versiune speciala...

Honda e Limited Edition

... varianta comercializata sub denumirea de Honda e Limited Edition remarcandu-se numaidecat prin caroseria finisata intr-o nuanta inchisa de rosu - botezata, dupa cate se pare, Premium Crystal Red, si insotita de diferite accente de negru.

La interior - de cealalta parte a portierelor, noua optiune specifica gamei cunoscute publicului larg ca Honda e promite sa impresioneze, in special, prin configuratia cu cinci display-uri color prezenta la nivelul panoului de bord. Cu doua dintre ecranele mentionate anterior si lucrand alaturi de camerele video instalate in locul oglinzilor retrovizoare - presupunand ca mai era nevoie si de o asemenea precizare.

Disponibila in doar 50 de exemplare - toate destinate pietei din Europa, dupa cate anunta un comunicat oficial de presa, respectiva reteta cuprinde inclusiv un motor electric sinonim cu un total de aproximativ 154 de cai putere si 315 Newton-Metri, de unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 8.3 secunde; viteza maxima nu depaseste, in schimb, 145 de kilometri pe ora, pe cand autonomia variaza intre 210 si 220 de kilometri.

Honda e Limited Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Honda e Limited Edition
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2022