Oficial: Prima Lada cu propulsie electrica din istorie este doar un Logan 2 rebranduit

Oficial: Prima Lada cu propulsie electrica din istorie este doar un Logan 2 rebranduit
  • Oficial: Prima Lada cu propulsie electrica din istorie...
  • ... este doar un Logan 2 rebranduit
Distribuie pe Facebook

Continutul fisei cu specificatii tehnice nu reprezinta, la momentul actual, decat un mare mister, anumite voci precizand insa ca respectiva masina ar putea parcurge pana la 400 de kilometri cu doar o singura incarcare a bateriei din dotare.

Sfarsitul acestei veri marcheaza debutul primului autoturism cu propulsie electrica din istoria companiei Lada, producatorul rus de masini publicand, joi, trei fotografii ale noului e-Largus. Avand la baza generatia cu numarul doi a celebrei Dacia Logan MCV/Van, modelul in cauza se remarca - la nivelul departamentului exterior, printr-un design familiar, exceptie facand grila inchisa si accentele de albastru deschis.

Dacia e-Largus

Meniul caracteristic interiorului ia, in prezent, forma unei necunoscute de proportii, cu mentiunea ca si aspectul cu pricina ar trebui sa cuprinda inclusiv unele detalii si elemente deja cunoscute, precum comenzile instalatiei de climatizare si geamurilor electrice, printre altele.

Asa cum precizam si anterior - la inceputul acestui material, ingredientele de ordin tehnic sunt pastratate, mai mult ori mai putin surprinzator, sub lacat, Lada urmand sa anunte la o data ulterioara atat puterea maxima a motorului instalat sub capota, cat si capacitatea bateriei din echiparea sa. Si, de ce nu, timpul necesar indeplinirii misiunii 0 - 100 km/h, viteza de top, durata de incarcare si, evident, autonomia.

Dacia e-Largus

Dacia e-Largus

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 August 2022