Opel a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard

Opel a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Opel a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un consum de numai 1.3 litri la suta.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ cinci ani si trecut recent, in vara lui 2021, printr-un facelift major, primul Grandland din istorie se vinde - zilele acestea, in diferite savori si configuratii. Printre optiunile puse de Opel la dispozitia clientilor isi va face loc extrem de curand, peste doar cateva luni, si o varianta comercializata sub denumirea de Grandland GSe - alaturi de un propulsor turbo cu capacitatea de 1.6 litri, in patru cilindri, pe benzina.

Opel Grandland GSe

Anuntata la inceputul saptamanii curente, respectiva aroma pluseaza - potrivit unui comunicat oferit presei de specialitate, cu un numar de doua motoare electrice si o putere de pana la 300 CP, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de circa 6.1 secunde, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv un consum mediu de 1.3 litri la 100 de kilometri.

Meniul caracteristic primului Grandland GSe a mai pregatit, conform nemtilor de la Opel, si un set de jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, reteta specifica versiunii in cauza propunand - aparent, si o pereche de scaune fata certificate AGR. Nu lipsesc insa din peisaj - ba dimpotriva, nici tractiunea integrala, spoilerele agresiv stilizate, capota de culoare neagra, tapiteria din piele si alcantara, cusaturile albe, bancheta spate rabatabila, volanul sport.

Opel Grandland GSe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Opel Grandland GSe
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2022