Opel a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cat costa

Opel a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cat costa
  • Opel a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus un display central cu diagonala de zece inch.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 11 saptamani si jumatate - inca de la inceputul lunii noiembrie, primul Grandland GSe din istorie are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. 57.600 de euro este - mai exact, suma minima pe care clientii respectivului produs o vor avea de achitat, modelul companiei detinute, in prezent, de Grupul Stellantis oferind, la schimb, un sistem de propulsie plug-in hybrid. Intr-o alta ordine de idei, fisa cu specificatii tehnice debuteaza cu o unitate turbo in patru cilindri - de 1.6 litri, benzinarului in cauza alaturandu-i-se doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea de 14.6 kWh.

Opel Grandland GSe

Prin urmare, simpla apasare a pedalei de acceleratie va dezlantui o putere maxima de 300 CP, livrata rotilor de pe ambele punti prin intermediul unei transmisii cu opt rapoarte - in doua pedale. Astfel, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un interval de doar 6.1 secunde - reteta caracteristica versiunii mentionate anterior continuand, mai mult ori mai putin surprinzator, cu o viteza de top de aproximativ 235 de kilometri pe ora si, printre cele mai importante detalii de enumerat, un consum mediu de carburant de numai 1.2 litri, datorat unei autonomii in modul EV de pana la 63 de kilometri.

Acelasi Opel Grandland GSe se mai poate lauda si cu o echipare standard extrem de cuprinzatoare, printre elementele oferite fara costuri suplimentare numarandu-se - asa cum precizam la inceputul materialului, inclusiv farurile cu matrice de LED-uri. Din meniu nu lipsesc - ce este drept, nici jantele din aliaj cu un diametru de 19 inch, tapiteria din Alcantara sau display-ul central de zece inch. Situatie valabila, de altfel, si in cazul ceasurilor de bord digitale, instalatiei de climatizare cu reglare automata - pe doua zone, scaunelor cu functie de incalzire, camerei pentru marsarier, hayon-ului cu actionare electrica etc.

Opel Grandland GSe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Opel Grandland GSe
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Ianuarie 2023