Opel a scos un model pe GAZ. Cu un singur plin faci pana la 1.300 km

Opel a scos un model pe GAZ. Cu un singur plin faci pana la 1.300 km
  • Opel lanseaza o versiune pe GPL a noului Crossland X
  • SUV-ul german parcurge pana la 1.300 km cu un singur plin
  • Cel mai ieftin model porneste de la suma de 21.200 euro
Distribuie pe Facebook

Opel lanseaza un nou model pe baz. Cu un singur plin de carburant, automobilul in cauza poate parcurge distante de pana la 1.300 de kilometri.

Lansat public chiar in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, noul Opel Crossland X a fost disponibil la vanzare - pana nu cu mult in urma, doar in compania unitati pe benzina si motorina.

Recent insa, compania germana a lansat pe piata si o versiune cu instalatie de GPL, care poate parcurge pana la 1.300 de kilometri cu un singur plin de carburant, potrivit primelor informatii oficiale date publicitatii.

Noua varianta de motorizare a SUV-ului din Russelsheim gazduieste in compartimentul motor un benzinar de 1.2 litri si aproximativ 81 de cai putere, iar rezervorul de gaz a fost montat in locul rotii de rezerva.

Pe piata auto germana, versiunea pe GPL a noului Opel Crossland X a fost lansata la un pret de pornire de 21.200 de euro in echiparea Edition, in timp ce varianta INNOVATION pleaca de la suma de 22.400 de euro.

Indiferent de modelul pentru care vor opta, clientii SUV-ului din Russelsheim vor primi inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj, pilot automat sau un sistem de recunoastere a semnelor de circulatie.

Despre Opel Crossland X

Dupa cum precizam si la inceputul acestui material, noul Opel Crossland X a debutat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International desfarsutat la Geneva in aceasta primavara in prima parte a lunii martie.

Modelul german este construit pe aceeasi platforma cu tractiune fata precum Citroen C3 Aircross sau Peugeot 2008 si, similar celor doua produse franceze, nu ofera nici macar optional un sistem de tractiune integrala.

Sub capota, SUV-ului companiei din Russelsheim poate gazdui - pe langa acest propulsor capabil sa ruleze inclusiv pe GPL - un benzinar de 1.2 litri si 81, 110 sau 130 CP ori un diesel de 1.6 litri si 99 sau 120 CP.

Opel Crossland X pe gaz

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2017