Opel Ampera, disponibil pe piata de inchirieri zilnice prin Europcar

Opel Ampera, disponibil pe piata de inchirieri zilnice prin Europcar
Opel, unul dintre cei mai mari producatori auto din Europa, si Europcar, liderul in inchirieri auto din Europa, au anuntat astazi ca 30 de Opel Ampera, mult premiatul model electric cu autonomie extinsa, sunt disponibile pentru inchiriere in contracte pe termen scurt. De la inceputul lunii martie, Opel Ampera a fost disponibil pentru inchiriere in Amsterdam (Olanda), iar de acum inainte este disponibil in Frankfurt (Germania) si Bruxelles (Belgia).
Distribuie pe Facebook
Pentru a sprijini acest efort in promovarea mobilitatii electrice, Opel si Europcar planifica o campanie comuna de comunicare in Germania, cu vizibilitate in aeroporturi, cu activitati online si social media, si puncte de vanzare in toate spatiile de inchiriere Europcar.
"Suntem foarte bucurosi sa putem oferi clientilor nostri Opel Ampera si ca putem facilita expansiunea masinilor electrice. In plus, cu soluta unica a pachetului de baterii si a autonomiei extinse, Ampera este perfect adaptat pentru piata noastra de inchiriere pe termen scurt. Acest parteneriat ilustreaza inca o data vointa noastra de a-i ajuta pe clientii nostri sa "consume" intr-un mod mai bun si mai curat, oferindu-le posibilitatea de a alege", a declarat Roland Keppler, Chief Executive Officer al Grupului Europcar.
"Ampera are o autonomie de peste 500 de kilometri si combina toate caracteristicile pe care clientii nostri le asteapta de la o masina de zi cu zi, cu utilizare normala", spune Enno Fuchs, Director Opel pentru E-mobilitate. "Modelul Ampera a castigat multe premii internationale, inclusiv Masina Anului 2012. Nu doar ca Ampera castigat aprecierea mass-media, dar este foarte atractiva pentru clientii nostri, iar includerea in programul de inchiriere Europcar este o dovada suplimentara a calitatilor acestei masini electrice. "
Sistemul ar putea fi extins pentru alte orase si la alte tari din Europa in 2012.
Distribuie pe Facebook
mai multe