OZN, frate! Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare!
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare!
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o putere maxima de 313 cai, livrata rotilor de pe ambele punti, aparent.

Sfarsitul lui aprilie marcheaza debutul primei masini cu propulsie complet electrica din istoria companiei Lexus, producatorul japonez publicand - in cursul zilei de luni, nenumarate informatii si fotografii ale noului RZ. Asamblata pe aceeasi arhitectura precum Toyota bZ4x si Subaru Solterra, alternativa niponilor la Mercedes EQC vine cu doua motoare si o putere maxima ce se invarte in jurul a 313 cai - livrata rotilor de pe ambele punti, dupa cum afirmam si anterior, in randurile de mai sus.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu va dura decat 5.6 secunde, pe cand viteza maxima va fi limitata la 160 de kilometri pe ora, potrivit unui comunicat de presa.

Lexus RZ

Lexus RZ

Prima generatie a masinii comercializate de compania Lexus sub denumirea de RZ a mai pregatit - dupa cate se mentioneaza la momentul actual, si o baterie de circa 71.4 kWh, japonezii estimand ca viitorul rival al celebrului Mercedes EQC va putea parcurge peste 400 de kilometri cu un singur plin de energie. Daca vine vorba - pe de alta parte, despre durata de incarcare, niponii nu au oferit niciun fel de estimare sau detaliu cu privire la acest aspect, spre dezamagirea potentialilor clienti.

Un alt mare mister consta in pretul de vanzare, cu mentiunea ca nota de plata va fi mai mare decat suma minima perceputa de Toyota pentru gama de produse bZ4x, respectiv de Subaru pentru Solterra, inutil de adaugat.

Meniul specific primei masini cu propulsie complet electrica din istoria japonezilor de la Lexus continua cu un exterior SF, acestuia alaturandu-i-se un interior futurist - ce se remarca in special prin forma nonconformista a volanului. Caracterizat de o lungime de aproximatriv 4.805 milimetri, raspunsul niponilor la Mercedes EQC se mai bucura si de echipamentele necesare rularii semi-autonome - ca pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta, asistent pentru mentinerea benzii etc.

Lexus RZ

Lexus RZ

Lexus RZ

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (111) Poze Lexus RZ
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2022