OZN, frate! Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare!
  • Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare!
  • In configuratia de top, propulsia este asigurata de doua motoare
Distribuie pe Facebook

In configuratia de top, propulsia este asigurata nu de unul, ci de doua motoare, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Mijlocul lunii iulie marcheaza premiera unei noi masini marca Nissan, versiunea de serie a conceptului Ariya pastrand atat numele, cat si (intr-o proportie covarsitoare) design-ul prototipului prezentat in toamna lui 2019. Drept urmare, lista atractiilor principale debuteaza cu blocurile optice frontale complet atipice, insotite in partea posterioara a caroseriei cu cinci portiere si alura de coupe de o pereche de stopuri unite cu o banda iluminata de LED-uri, daca mai era nevoie cumva de precizat.

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Seria elementelor capabile sa se remarce inca de la prima aparitie in trafic continua cu aripile laterale bine conturate, ce gazduiesc jante din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch, si eleronul supradimensionat destinat hayon-ului.

La interior, departe de privirile insistente ale persoanelor (un pic mai) curioase din fire, versiunea de serie a conceptului Ariya adopta o plansa de bord ce se remarca atat prin aspectul minimalist, cat si prin display-urile color insarcinate cu afisarea tuturor detaliilor vitale. Si mai interesante sunt insa comenzile tactile, cu feedback haptic, pe care noua masina marca Nissan le-a integrat in ornamentele din lemn omniprezente, dupa cum reiese inclusiv din imaginile cuprinse in galeria foto.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, clientii crossover-ului cu alura de coupe vor avea la dispozitie doar sisteme de propulsie 100% electrice, cu unul sau doua motoare, tractiune fata ori integrala si autonomie de pana la 500 km.

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze Nissan Ariya
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Iulie 2020