OZN, frate! Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare! Cat costa

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare! Cat costa
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare!
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central cu o diagonala extrem de generoasa, de 12.3 inch.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani - inca de la jumatatea verii lui 2020 - primul SUV cu propulsie (suta la suta) electrica din istoria companiei Nissan are, de cateva zile, si un pret de vanzare. 47.490 de euro este - mai precis - suma minima de achitat in cazul modelului comercializat sub denumirea (de) Ariya, versiunea de baza apeland la serviciile unui motor cu 218 CP pe puntea fata.

Nissan Ariya - Galerie foto

Nissan Ariya - Galerie foto

Drept urmare, cea mai accesibila varianta a gamei mentionate anterior necesita un timp de circa 7.5 secunde pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea - cu acceleratia la podea, pana la o viteza maxima de 160 km/h. O baterie de 63 kWh completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca autonomia totala urca - se precizeaza in brosura oficiala, pana la pragul 403 kilometri.

Respectivul meniu se incheie - mai mult sau mai putin surprinzator - cu o echipare standard extrem de bogata, clientii urmand a se bucura (si) de faruri cu LED. Plus - asa cum anuntam, de altfel, si la inceputul acestui material - un display central cu o diagonala extrem de generoasa, de 12.3 inch, seria vestilor bune continuand (si) cu instrumente de bord digitale, cu scaune si volan incalzite, bancheta rabatabila.

Oferta caracteristica primului Nissan Ariya din istorie consta in trei variante de putere - versiunii de 218 CP alaturandu-i-se atat o savoare cu 242 CP pe rotile fata, cat si o aroma cu 306 CP pe ambele punti. Ultimele doua configuratii sunt livrate - conform informatiilor si detaliilor dezvaluite la momentul lansarii mondiale, alaturi de o baterie de 87 kWh, astfel ca proprietarii vor putea parcurge, in teorie, pana la 533 sau 500 de kilometri cu o singura incarcare.

Nissan Ariya - Galerie foto

Nissan Ariya - Galerie foto

Nissan Ariya - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (63) Poze Nissan Ariya - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2022