OZN, frate! Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare! Japonezii au publicat acum noi imagini oficiale

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare! Japonezii au publicat acum noi imagini oficiale
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare!
  • Japonezii au publicat acum noi imagini oficiale
Distribuie pe Facebook

Compania Nissan continua promovarea SUV-ului cu propulsie suta la suta electrica Ariya si publica un nou material video de la interior, cu comenzile tactile ale sistemului de climatizare.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni, inca de la jumatatea anului 2020, noul Nissan Ariya stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, masina cu propulsie suta la suta electrica a japonezilor se remarca numaidecat prin blocurile optice frontale complet atipice, incadrate de un panou negru de dimensiuni mai mult decat generoase, insa nici stopurile unite de o banda iluminata cu LED-uri, daca mai trebuia precizat, sau luneta inclinata nu vor trece intocmai neobservate.

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Reteta specifica departamentului estetic cuprinde inclusiv un set de aripi laterale proeminente si jante cu diametrul de pana la 20 de inch, detalii acompaniate - de cealalta parte a portierelor, de volanul cu design in doua spite si partea inferioara plata, instrumentele de bord digitale si configurabile, dar si sistemul de climatizare cu comenzi tactile integra in ornamentele cu aspect de lemn.

Acesta din urma reprezinta, de altfel, si subiectul ultimului material de promovare a noului Nissan Ariya. Masina care, potrivit mai multor informatii si detalii oficiale publicate de japonezi, va oferi o propulsie suta la suta electrica, cu varianta de top urmand a miza pe serviciile a doua motoare si 394 de cai putere pe ambele punti - suficient pentru ca nesfarsita problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie lipita de podea, intr-un timp de aproximativ 5.1 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze Nissan Ariya
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 August 2021