OZN, frate! Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare!
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare!
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sistem de propulsie cu o putere maxima de 215 cai - livrata exclusiv rotilor de pe ambele punti, daca mai era necesara cumva o asemenea precizare.

Prezentat publicului larg in urma cu circa jumatate de an, primul Solterra din istoria Subaru stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Disponibila in schimbul unei sume minime de aproximativ 44.995 de dolari, respectiva masina se remarca numaidecat prin design-ul SF al caroseriei cu cinci portiere in dotare, insa nici ingredientele care compun reteta caracteristica departamentului interior nu vor trece neobservate.

Ba dimpotriva, daca punem la socoteala ca printre numeroasele echipamente puse la dispozitia clientilor se regasesc si scaune ventilate, bancheta incalzita, ceasuri de bord digitale si configurabile, un display central cu diagonala de 12.3 inch, boxe de la Harman Kardon, incarcare wireless a telefonului mobil etc.

Sub capota, primul Solterra din istoria Subaru gazduieste doua motoare electrice si o herghelie cu 215 cai - alimentata de o baterie litiu-ion cu capacitatea de 72.8 kWh, dupa cum mentionam si anterior, la momentul lansarii oficiale. Atat timpul specific probei 0 - 100 de kilometri pe ora, cat si valoarea trecuta in dreptul vitezei de top nu reprezinta, din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii.

A fost anuntata, ce este drept, autonomia maxima, respectiva masina promitand sa parcurga pana la 367 de kilometri de a fi nevoita sa revina la statia de alimentare - acolo unde incarcarea dureaza, in functie de diferiti factori, intre doar 56 de minute si 77 de ore, potrivit ultimelor informatii si detalii date publicitatii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2022