OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta decat o mare necunoscuta, insa startul rezervarilor on-line a fost progoramat pentru luna decembrie.

Sfarsitul anului 2021 marcheaza debutul primei electrice de la Toyota, compania cu sediul central in prefectura japoneza Aichi publicand la inceputul acestei saptamani - in cursul zilei de astazi, cateva materiale oficiale cu privire la masina asteptata sa ajunga in showroom-uri, la vanzare, sub denumirea (de) bZ4X. Construita pe noua arhitectura e-TNGA, respectiva creatie se remarca numaidecat prin design-ul SF de la exterior, in timp ce interiorul ofera, la randul sau, o ambianta futurista.

Toyota bZ4X

Toyota bZ4X

Toyota bZ4X

Lista atractiilor principale debuteaza cu blocurile optice unite cu o banda cromata de la nivelul partii frontale si continua cu ornamentele de culoare neagra destinate aripilor laterale, reteta vizuala fiind completata de cele doua eleroane prezente in partea din spate a caroseriei si instrumentele digitale din cabina, printre altele.

In plan tehnic, prima electrica de la Toyota isi va intampina viiitorii cumparatori in doua configuratii diferite, masina asteptata sa ajunga in showroom-uri - la vanzare, sub denumirea (de) bZ4X pregatind atat o versiune cu 204 CP pe rotile fata, cat si o varianta cu 217.5 CP pe ambele punti. Astfel, in functie de optiunea bifata, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza, cu pedala de acceleratie la podea, 8.4 ori 7.7 secunde, cu respectiva creatie bifand si o viteza maxima de 160 km/h.

O baterie de 71.4 kWh, ce poate fi incarcata la 80% din capacitate intr-un interval de aproximativ 30 de minute, promite o autonomie mai mare de 450 de kilometri, in timp ce panoul solar de la nivelul plafonului are potentialul de a furniza, anual, energia necesara parcurgerii unei distante de pana la 1.800 de kilometri.

Toyota bZ4X

Toyota bZ4X

Toyota bZ4X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Toyota bZ4X
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2021