Polestar a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a suedezilor are 517 cai sub capota si 4x4 in standard. Cum arata in realitate

Polestar a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a suedezilor are 517 cai sub capota si 4x4 in standard. Cum arata in realitate
  • Polestar a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a suedezilor are 517 cai sub capota si 4x4 in standard
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.7 secunde. Daca mai trebuia cumva precizat.

Sfarsitul lunii octombrie a marcat premiera unui nou autoturism comercializat sub logo-ul proaspat infiintatei companii Polestar, celebrul producator suedez fondat in urma colaborarii dintre Volvo si Geely dezvelind la jumatatea saptamanii trecute, in cursul zilei de miercuri, primele imagini si detalii publice ale mult anticipatului SUV Polestar 3. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, abia de anul viitor, respectivul model masoara aproximativ 4.9 metri in lungime si ofera un ampatament la fel de generos. De 2.985 de milimetri.

Disponibila la preturi incepand de la aproape 90.000 de euro, reteta mentionata si anterior, in paragraful de mai sus, cuprinde inclusiv doua motoare electrice, plus o putere totala de 490 CP, de unde si timpul de doar cinci secunde necesar rezolvarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Pentru clientii dornici de o doza extra de performanta, automobilul in cauza poate fi comandat optional, pentru 6.600 de euro in plus, impreuna cu un pachet Perfomance sinonim cu circa 517 cai putere si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un interval de numai 4.7 secunde.

Acelasi Polestar 3 a mai pregatit, dupa cate transmite comunicatul pus la dispozitia presei de specialitate, si o baterie cu capacitatea de 111 kWh, gandita sa asigure o autonomie de pana la 610 kilometri, dar si o suspensie adaptiva pe aer. Din meniu nu lipsesc insa, dimpotriva, nici discurile de franare cu diametrul de pana la 400 de milimetri, farurile cu Full-LED, jantele din aliaj supradimensionate, cu diametrul de pana la 22 de inch, instalatia audio de inalta fidelitate, cu 25 de boxe de la Bowers & Wilkins, scaunele multifunctionale. Ori display-ul central de 14.5 inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2022