Polestar a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a suedezilor are 517 cai sub capota si 4x4 in standard. Cum arata in realitate

Polestar a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a suedezilor are 517 cai sub capota si 4x4 in standard. Cum arata in realitate
  • Polestar a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a suedezilor are 517 cai sub capota si 4x4 in standard
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.7 secunde.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 18 saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii octombrie, noul Polestar 3 stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Construit pe aceeasi platforma precum Volvo EX90, impresionantul SUV al suedezilor se remarca - cel putin la nivelul departamentului exterior, in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, acolo unde punctul principal de atractie consta in lungimea de aproximativ 4.9 metri, dupa cum se mentioneaza intr-un comunicat pus la dispozitia presei, insa nici jantele supradimensionate din aliaj, care gazduiesc discuri de franare cu diametrul de pana la 400 de milimetri, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

In cabina, de cealalta parte a portierelor cu functie soft close, modelul cu pricina isi intampina pasagerii inclusiv in compania unui ecran central cu o diagonala extrem de generoasa - de 14.5 inch, seria vestilor bune continuand cu un sistem audio de inalta fidelitate, semnat de specialistii marcii Bowers & Wilkins, cu 25 de difuzoare, plus tehnologie Dolby Atmos, autoturismul in cauza oferind, la interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, si instrumente de bord digitale, un volan cu design in trei spite, o instalatie de climatizare automata, cu reglare pe trei zone, conexiune 5G, scaune multifunctionale, tapiterie din piele autentica ori vegana, statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, afisaj pe parbriz.

Acompaniat de o nota de plata care porneste, zilele acestea, de la suma de 88.600 de euro, noul Polestar 3 este disponibil spre comercializare, asa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul debutului oficial, alaturi de doua motoare electrice - setate sa livreze rotilor de pe ambele punti o putere de pana la 490 sau 517 CP. O baterie litiu-ion cu capacitatea de 111 kWh completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu acceleratia la podea, intr-un timp de 5.0, respectiv 4.7 secunde - asa cum se intampla cu versiunea de top. Pe de alta parte, cea mai eficienta varianta va putea parcurge - cu o singura incarcare, pana la 610 kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2023