Politia tocmai a facut anuntul. Oamenii legii vor avea in flota cel mai nou pick-up TESLA

Politia tocmai a facut anuntul. Oamenii legii vor avea in flota cel mai nou pick-up TESLA
  • Politia din Dubai va primi un Tesla Cybertruck
  • Anuntul a fost facut pe Twitter
  • In flota lor va intra si un Mercedes-AMG GT 63 S
Distribuie pe Facebook

Politia din Dubai a anuntat, prin intermediul unei postari pe Twitter, ca flota de masini va include si o Tesla Cybertruck dar si un Mercedes-AMG GT 63 S. Livrarile celui mai nou model Tesla ar urma sa inceapa de-abia in 2021.

Toata lumea stie deja ca politia din Dubai are cea mai tare flota de masini. Printre bijuteriile care pot fi vazute prin apropierea celor mai importante puncte turistice din acest oras se numara Porsche 918, Lamborghini Aventador, Bugatti Veyron, Ferrari 458 si multe altele.

Acestora urmeaza sa li se alature pe viitor inca doua: un Mercedes-AMG GT 63 S si o Tesla Cybertruck, cel mai nou pick-up lansat de compania fondata de Elon Musk.

Politia din Dubai a facut anuntul prin intermediul Twitter si a mentionat anul 2020, dar livrarile lui Cybertruck nu vor incepe mai devreme de anul 2021, asta daca totul decurge conform planului si nu vor exista intarzieri.

Cybertruck Politie Dubai

Autoritatile au mai precizat ca dupa ce va fi livrat, pick-up-ul de la Tesla va patrula prin zonele populate de turisti, printre care Burj Khalifa, La Mer, Jumeirah Beach Residence sau pe bulevardul Sheikh Mohammed Bin Rashid.

Lansata in urma cu cateva zile, noua Tesla Cybertruck a fost deja rezervata de peste 250.000 de clienti.

Cybertruck poate fi comandata cu unul, doua sau chiar trei motoare electrice iar in versiunea de top atinge 96 de km/h in doar 2.9 secunde. Autonomia totala poate ajunge chiar si la 800 de kilometri, in functie de varianta aleasa.

Distribuie pe Facebook
mai multe