Prima Dacie electrica din istorie a debutat oficial. Cum arata modelul Spring si cand il vedem pe strazile din Romania

Prima Dacie electrica din istorie a debutat oficial. Cum arata modelul Spring si cand il vedem pe strazile din Romania
  • Prima Dacie electrica din istorie a debutat oficial
  • Modelul Spring ajunge in showroom-uri anul viitor
  • Autonomia totala va depasi 200 de kilometri
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste autonomia totala, aceasta urmeaza sa depaseasca 200 de kilometri (WLTP), promit sefii companiei de la Mioveni.

Anuntata inca de la jumatatea lunii trecute, prima Dacie electrica din istorie a debutat oficial in urma cu doar cateva secunde. Aflata momentan la stadiul de show car, spun sefii companiei de la Mioveni, mult anticipata masina raspunde la denumirea de Spring si pare sa aiba la baza modelul City K-ZE, pe care compania Renault il vinde pe piata din China intr-o configuratie cu motor de 44 CP si autonomie de 250 km (NEDC).

Pornind de la exterior spre interior, aceasta se remarca numaidecat prin blocurile optice cu tehnologie LED, insa nu vor trece neobservate nici accentele contrastante de portocaliu de la nivelul caroseriei cu cinci portiere si jantelor din aliaj.

In ceea ce priveste modul in care arata cabina, ei bine... sefii companiei de la Mioveni nu au publicat pana acum nicio imagine cu cockpit-ul primei Dacii electrice din istorie, dar modelul Renault City K-ZE mentionat anterior ar putea reprezenta principala sursa de inspiratie inclusiv la capitolul respectiv. Oficial, a fost anuntat doar faptul ca versiunea de productie a show car-ului Spring nu va oferi spatiu decat pentru patru persoane.

Totodata, se mai cunoaste si ca mult anticipata masina va ajunge in showroom-uri, la vanzare, abia de anul viitor, alaturi de o autonomie totala de peste 200 de kilometri (WLTP) si un pret de pornire necunoscut la momentul de fata.

Dacia Spring

Dacia Spring

Dacia Spring

Dacia Spring

Dacia Spring

Dacia Spring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Dacia Spring
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2020