Prima Dacie electrica din istorie. Compania de la Mioveni publica noi detalii oficiale

Prima Dacie electrica din istorie. Compania de la Mioveni publica noi detalii oficiale
  • Prima Dacie electrica din istorie: compania de la Mioveni publica noi detalii oficiale
  • Lansarea publica a mult anticipatei masini va avea loc peste doar doua zile, pe 15 octombrie
Distribuie pe Facebook

Lansarea publica a mult anticipatei masini va avea loc chiar in cea de-a doua jumatate a acestei saptamani, la data de 15 octombrie.

Dezvelita oficial in primavara anului 2020, sub forma de concept car, prima Dacie electrica din istorie se apropie cu pasi repezi de momentul in care va renunta la (absolut) toate secretele sale. Atat de ordin tehnic, cat si de ordin estetic.

Asteptarea va lua sfarsit, intr-un final, peste doar doua zile, mult anticipata masina a companiei de la Mioveni fiind programata sa debuteze in configuratia de serie la data de 15 octombrie, dupa cum precizam inclusiv cateva randuri mai sus.

Pana atunci insa, persoanele interesate de prima Dacie electrica din istorie vor fi nevoite sa indure un ultim teaser oficial, care surprinde semnatura luminoasa a blocurilor optice frontale. Si, de asemenea, anunta ca revolutia este pe drum.

Mult anticipata masina a companiei de la Mioveni are la baza citadina City K-ZE a companiei Renault si este asteptata sa ofere o autonomia maxima de peste 200 de kilometri cu un singur plin al bateriei, conform metodologiei de testare WTLP.

Totodata, despre prima Dacie electrica din istorie se mai poate spune, inca de pe acum, si ca va masura numai 3.73 metri in lungime. Aceasta in timp ce la interior nu va putea gazdui decat cel mult patru persoane, potrivit ultimelor detalii.

Nota de plata ramane un mare mister, seria necunoscutelor referitoare la mult anticipata masina a companiei de la Mioveni incluzand si informatiile referitoare la performantele in linie dreapta sau lista cu dotari si echipamente standard.

Dacia SpringDacia Spring concept

Dacia SpringDacia Spring concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Dacia Spring
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2020