Prima masina din Romania cu camere pe post de oglinzi. Cat costa

Prima masina din Romania cu camere pe post de oglinzi. Cat costa
  • Prima masina electrica din istoria companiei Audi a ajuns zilele acestea si in Romania
  • Versiunea de productie a celebrului concept e-tron quattro porneste de la 81.359 de euro
  • Propulsia este asigurata de o pereche de motoare care dezvolta pana la 408 cai putere
Distribuie pe Facebook

Tehnologia respectiva, care foloseste doua display-uri OLED pentru afisarea imaginilor surprinse, este disponibila in mod optional. Pentru aproape 2.500 de euro, daca te intrebai cumva.

Anuntata inca de la inceputul toamnei trecute, prima masina electrica din istoria companiei Audi a ajuns zilele acestea si in Romania. Versiunea de productie a celebrului concept e-tron quattro, prezentat cu ocazia evenimentului Frankfurt Motor Show din 2015, porneste de la 81.359 de euro.

Propulsia este asigurata de o pereche de motoare care dezvolta pana la 408 cai putere si 664 Nm, suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in exact 5.7 secunde. Multumita bateriei cu capacitatea de 95 kWh, autonomia totala depaseste 400 de kilometri in noul ciclu WLTP.

Audi E-tron - Galerie Foto

In ceea ce priveste echiparea standard, prima masina electrica din istoria companiei Audi se poate lauda inclusiv cu faruri LED, jante din aliaj pe 19 inch sau... tapiterie din stofa. Fara costuri suplimentare sunt oferite si suspensia adaptiva pe aer, climatizarea automata ori sistemul de navigatie MMI.

Versiunea de productie a celebrului concept e-tron quattro este disponibila, optional, cu camere video pe post de oglinzi retrovizoare. Tehnologia respectiva costa 1.744 de euro si lucreaza alaturi de Avertizare la schimbarea benzii de rulare, care creste nota de plata finala cu alti 680 de euro.

Totodata, pentru clientii ceva mai pretentiosi, prima masina electrica din istoria companiei Audi mai poate fi echipata si cu scaune fata ventilate (907 euro) sau trapa panoramica (1.688 de euro). In plus costa, de exemplu, si instalatia audio Bang & Olufsen Premium cu sunet 3D: 1.304 euro.

Daca mai era nevoie de precizat, versiunea de productie a celebrului concept are - cel putin pe piata din Romania - ca provocare principala noul Jaguar I-Pace. Acesta porneste de la 77.945 de euro si se bucura la randul lui de pereche de motoare, cu o baterie de numai 90 kWh si doar 400 cai putere.

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (299) Poze Audi E-tron - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2019