Primul MINI construit in Germania a debutat oficial. Cel mai nou model al britanicilor nu ofera decat motoare electrice

Primul MINI construit in Germania a debutat oficial. Cel mai nou model al britanicilor nu ofera decat motoare electrice
  • Primul MINI construit in Germania a debutat oficial
  • Cel mai nou model al britanicilor nu ofera decat motoare electrice
Distribuie pe Facebook

Caracterizat de o lungime de 4.433 de milimetri si un ampatament care masoara 2.692 de milimetri, respectivul vehicul se poate lauda inclusiv cu primul display rotund cu tehnologie OLED din industrie.

Inceputul acestei toamne marcheaza debutul unui nou model marca MINI - celebra companie auto din Marea Britanie anuntand, in cursul zilei de joi, lansarea celei de-a treia generatii a celebrului Countryman.

MINI Countryman

MINI Countryman

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, din 2024, la un pret de pornire momentan necunoscut, respectivul produs se remarca, la exterior, in special prin design-ul familiar al caroseriei cu cinci portiere in dotare, acolo unde mizeaza, de aceasta data, pe o larga varietate de elemente angulare.

La interior - in schimb, cea de-a treia generatie a legendarului vehicul britanic vine cu primul display rotund cu tehnologie OLED din industrie, plus proiectii luminoase si instalatie audio de inalta fidelitate.

Respectivul model isi va mai intampina viitorii cumparatori - odata ajunsi in cabina, si alaturi de un afisaj pe parbriz, menit sa suplineasca lipsa instrumentelor de bord, un sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii, volan multifunctional cu design in trei spite, scaune cu actionare electrica, incarcare wireless.

Primul MINI construit in Germania, noul Countryman va fi oferit, momentan, doar in versiuni electrice, singurele variante disponibile - E si SE ALL4, bucurandu-se de un total de numai 204 sau 313 cai putere.

MINI Countryman

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (116) Poze MINI Countryman
mai multe