Primul SUV Coupe din istoria Polestar a debutat oficial. Noul Polestar 4 ofera pana la 544 de cai si se vinde fara luneta

Primul SUV Coupe din istoria Polestar a debutat oficial. Noul Polestar 4 ofera pana la 544 de cai si se vinde fara luneta
  • Primul SUV Coupe din istoria Polestar a debutat oficial
  • Noul Polestar 4 ofera pana la 544 de cai si se vinde fara luneta
Distribuie pe Facebook

Conceput special pentru a concura impotriva unor nume precum Tesla Model Y, respectivul vehicul beneficiaza, printre altele, si de o instalatie audio de la Harman Kardon. Cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici jantele cu diametrul de pana la 22 de inch.

Anuntat in urma cu mai bine de noua zile, chiar la inceputul saptamanii trecute, primul SUV cu alura de Coupe din istoria suedezilor de la Polestar a renuntat - intr-un final, la toate secretele sale de ordin tehnic si, daca mai trebuia cumva adaugat, estetic. Programat sa isi faca aparitia in showroom-uri incepand cu luna noiembrie a anului curent - sub denumirea de Polestar 4, autoturismul in cauza se va remarca numaidecat prin lipsa lunetei, persoana de la volan fiind nevoita sa se bazeze doar pe imaginile obtinute de camera video din spatele plafonului panoramic in situatiile ce impun condusul in marsarier.

Polestar 4

Polestar 4

Dezvoltat special pentru a concura impotriva unor automobile precum Tesla Model Y, produsul mentionat anterior a mai pregatit - la nivelul departamentului exterior, si jante cu diametrul de pana la 22 de inch, confectionate din aliaj usor, in timp ce lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv o instalatie audio de inalta fidelitate, de la Harman Kardon, compusa din 16 difuzoare. Cu doua dintre acestea montate in tetierele scaunelor fata - conform unui comunicat oficial de presa.

Oferit - in teorie, la preturi incepand de la aproximativ 60.000 de euro, primul SUV Coupe din istoria Polestar masoara 4.839 de milimetri in lungime si dispune de un ampatament de 2.999 de milimetri, potrivit documentului adus anterior in discutie. Sub capota, un sistem de propulsie cu unul sau doua motoare electrice in echipare isi propune sa livreze persoanei de la volan o putere de pana la 544 CP - indeajuns pentru un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in circa 3.7 secunde, noul Polestar 4 plusand, multumita unei baterii de 102 kWh, cu o autonomie de 600 de kilometri.

Polestar 4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Polestar 4
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2023