Primul SUV Coupe din istoria Smart a debutat oficial. Noul Smart #3 masoara doar 4.4 metri in lungime si ofera 428 de cai in versiunea de top

Primul SUV Coupe din istoria Smart a debutat oficial. Noul Smart #3 masoara doar 4.4 metri in lungime si ofera 428 de cai in versiunea de top
  • Primul SUV Coupe din istoria Smart a debutat oficial
  • Noul Smart #3 masoara doar 4.4 metri in lungime si ofera 428 de cai in versiunea de top
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.6 secunde.

Deconspirat de sase fotografii obtinute, la sfarsitul anului 2022, de presa auto din China, primul SUV Coupe din istoria companiei Smart a renuntat - in cursul zilei de marti, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, incepand chiar din aceasta vara, noul Smart #3 masoara numai 4.400 de milimetri in lungime, lista cu dimensiuni continuand cu o latime de 1.8 metri, o inaltime de 1.600 de milimetri si - dupa cate se precizeaza intr-un comunicat pus la dispozitia jurnalistilor din lumea intreaga, un ampatament de 2.78 de metri.

Smart #3

Sub capota, cumparatorii vor fi intampinati, daca vine vorba cumva despre varianta de top, de un sistem de propulsie cu doua motoare electrice si o putere de 428 CP - indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp deloc neglijabil, de aproximativ 3.6 secunde, seria vestilor bune cuprinzand inclusiv un timp de 11.97 secunde pentru finalizarea probei 0 - 402 metri, astfel ca din peisaj nu lipsesc nici suspensia sport sau discurile de franare de dimensiuni mai mult decat generoase; dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic.

La momentul actual, pretul primului SUV Coupe de la Smart nu reprezinta decat un mare mister, insa viitorii clienti vor descoperi, la nivelul departamentului exterior, o larga varietate de elemente si detalii vizuale imprumutate de la noul Smart #1 - asa cum se intampla in cazul blocurilor optice unite cu o banda iluminata. De un design familiar se bucura si interiorul, acolo unde meniul disponibil debuteaza cu o plansa de bord minimalista, oferita alaturi de doua displayuri color pentru afisarea tuturor informatiilor vitale, cu mentiunea ca pasagerii vor descoperi - deloc surprinzator, si o instalatie audio de la Beats.

Smart #3

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2023