Primul SUV cu propulsie electrica de la Honda a debutat oficial. Noul e:Ny1 are 204 cai sub capota si un display de 15.1 inch in cabina

Primul SUV cu propulsie electrica de la Honda a debutat oficial. Noul e:Ny1 are 204 cai sub capota si un display de 15.1 inch in cabina
  • Primul SUV cu propulsie electrica de la Honda a debutat oficial
  • Noul e:Ny1 are 204 cai sub capota si un display de 15.1 inch in cabina
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un volan in trei spite. Plus scaune fata cu functie de incalzire.

Inceputul anului 2023 marcheaza debutul primului SUV cu propulsie electrica de la Honda, celebrul constructor auto japonez anuntand, in cursul zilei de luni, lansarea noului e:Ny1. Proiectat special pentru a concura impotriva unor produse ca Peugeot e-2008, dar si Hyundai Kona Electric, respectivul model de dimensiuni subcompacte se remarca numaidecat, la nivelul departamentului exterior, prin design-ul extrem de familiar al caroseriei, ce are ca sursa de inspiratie actualul HR-V, pe cand display-ul de 15.1 inch caracteristic sistemului multimedia reprezinta principala atractie a interiorului, acolo unde viitorii pasageri vor putea experimenta inclusiv o instalatie de climatizare cu reglare automata, un volan multifunctional, instrumente de bord digitale, scaune incalzite.

Asamblata pe platforma e:N Architecture F, respectiva masina pluseaza cu un motor de 204 CP, livrarea puterii maxime realizandu-se exclusiv catre rotile de pe puntea fata. Atat timpul specific acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cat si viteza de top nu reprezinta, momentan, decat o mare necunoscuta, conducerea marcii cu sediul in Tara Soarelui Rasare anuntand, pe de alta parte, ca unitatea in cauza este alimentata de o baterie litiu-ion cu o capacitate de 68.8 kWh, a carei incarcare de la 10 la 80% dureaza aproximativ 45 de minute atunci cand se opteaza pentru o priza DC, astfel ca autonomia totala urca pana la 412 kilometri.

Honda e:Ny1

Honda e:Ny1

Honda e:Ny1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Honda e:Ny1
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Mai 2023