Renault aduce in Europa cea mai ieftina masina electrica. Francezii ar putea-o vinde ca Dacia

Renault aduce in Europa cea mai ieftina masina electrica. Francezii ar putea-o vinde ca Dacia
  • Renault vrea sa aduca in Europa noul City K-ZE
  • Masina electrica s-ar putea vinde ca Dacia
  • Pretul de pornire va fi de aproximativ 11.000 euro
Distribuie pe Facebook

Oficiali din cadrul companiei Renault au declarat ca marca franceza va lansa in Europa o versiune speciala a noului City K-ZE. Masina electrica de 8.000 de euro s-ar putea vinde insa aici sub logo-ul Dacia.

Renault a prezentat cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto de la Shanghai noul City K-ZE, un crossover de oras cu propulsie complet electrica. Disponibila la vanzare exclusiv pe piata din China, masina francezilor costa echivalentul a 7.978 de euro si gazduieste in compartimentul motor o unitate cu doar 44 CP.

O acceleratie de la 0 la 60 de kilometri pe ora in sapte secunde, careia i se "alatura" atat o viteza maxima de 104 km/h, cat si o autonomie totala de pana la 250 de kilometri, completeaza fisa cu specificatii tehnice din cazul de fata.

Renault City K-ZE

Renault City K-ZE

Cel mai interesant aspect cu privire la noul City K-ZE? Oficiali din cadrul Renault au declarat de curand ca marca franceza va lansa masina respectiva si pe piata din Europa; acestia nu au vrut insa nici sa confirme, dar nici sa infirme daca electrica de 44 CP va fi comercializata aici sub logo-ul Dacia, asa cum se zvoneste.

Ramanem la capitolul speculatii si precizam banuielile jurnalistilor britanici de la Autocar despre cum varianta europeana a crossover-ului de oras vandut in China cu echivalentul a 7.978 de euro va oferi... cate un pic mai mult din toate.

Mai precis, presa din Regat se asteapta ca noul Renault City K-ZE sa ajunga in Europa alaturi de numeroase imbunatatiri la nivel de siguranta, plus o autonomie mai mare decat cea de 250 de kilometri anterior mentionata. La un pret de aproximativ 11.000 de euro, in cazul in care te intrebai "cu ce costuri?".

Renault City K-ZE

Renault City K-ZE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Renault City K-ZE
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2019