Renault s-a razgandit si anunta oficial lansarea unui nou Scenic. Cea de-a cincea generatie a celebrului monovolum francez cu motoare pe benzina si motorina revine sub forma unui SUV cu propulsie 100% electrica

Renault s-a razgandit si anunta oficial lansarea unui nou Scenic. Cea de-a cincea generatie a celebrului monovolum francez cu motoare pe benzina si motorina revine sub forma unui SUV cu propulsie 100% electrica
  • Renault s-a razgandit si anunta oficial lansarea unui nou Scenic
  • Cea de-a cincea generatie a celebrului monovolum francez cu motoare pe benzina si motorina revine sub forma unui SUV cu propulsie 100% electrica
Distribuie pe Facebook

Urmand sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri - la vanzare, abia de anul viitor, respectivul autoturism isi propune sa parcurga peste 620 de kilometri cu doar o singura incarcare a bateriei din dotare.

Declarat mort in 2022, celebrul monovolum vandut de Renault sub denumirea de Scenic a revenit la viata cu ocazia evenimentului IAA MOBILITY din Munchen. Oferit sub numele de Renault Scenic E-Tech, noul model ia, ce este drept, forma unui SUV cu lungimea de 4.47 metri si un ampatament de 2.785 de milimetri, lista noutatilor majore culminand cu optiunile caracteristice gamei de motorizari pusa la dispozitia cumparatorilor.

Renault Scenic E-Tech

Renault Scenic E-Tech

Adio, unitati pe benzina si motorina - automobilul cu pricina isi va intampina viitorii clienti numai in compania unui sistem 100% electric, disponibil in doua configuratii diferite: una 170 de cai putere, sinonima cu 0-100 km/h in 9.3 secunde, alta de 218 CP, capabila sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 8.4 secunde, dupa cate se mentioneaza in cadrul comunicatului oficial de presa, daca mai trebuia cumva precizat.

In functie de versiunea aleasa variaza si autonomia, varianta de baza fiind echipata cu un acumulator de 60 kWh, indeajuns pentru a face peste 420 km intre incarcari. La polul opus, modelul de top se bucura din plin de avantajele specifice unei baterii mai mari, cu o capacitate de 87 kWh, dezvaluie brosura francezului Renault Scenic E-Tech, parcurgand astfel peste 620 de kilometri inainte de a reveni la priza, pentru realimentare.

Construit pe aceeasi platforma modulara precum actualul Renault Megane E-Tech, meniul in cauza continua cu un design SF la nivelul caroseriei, inspirat de conceptul Renault Scenic Vision, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde - mai mult ori mai putin surprinzator, inclusiv doua display-uri de dimensiuni generoase; din peisaj nu lipsesc nici farurile adaptive, cu tehnologie LED, jantele cu diametrul de 20 de inch, scaunele cu functie de masaj ori instalatia audio de la Harman Kardon.

Renault Scenic E-Tech

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (96) Poze Renault Scenic E-Tech
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2023