Romanii pot comanda de-acum un SUV 100% electric. Noul Jaguar i-Pace are o autonomie de 480 de kilometri

Romanii pot comanda de-acum un SUV 100% electric. Noul Jaguar i-Pace are o autonomie de 480 de kilometri
  • Noul Jaguar i-Pace a debutat oficial si in Romania
  • Este disponibil in trei niveluri de echipare
  • Dealerii auto au dat deja startul comenzilor
Distribuie pe Facebook

Noul Jaguar i-Pace a debutat oficial pe piata din Romania, devenind astfel primul SUV 100% electric vandut de un constructor auto la noi in tara. Acesta este propulsat de doua unitati electrice si are o autonomie de 480 de kilometri.

Constructorul britanic de automobile a lansat SUV-ul electric i-Pace in urma cu trei saptamani, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Acum, acesta a debutat si pe piata din Romania unde este disponibil in trei niveluri de echipare si are un pret de plecare de 77.945 de euro cu TVA inclus.

Jaguar i-Pace

Partea buna este ca primul SUV 100% electric vandut de un constructor auto la noi in tara poate fi achizitionat si prin programul Rabla Plus, astfel ca din cifra mentionata mai sus, se scad aproximativ 10.000 de euro.

Jaguar i-Pace

Noul i-Pace masoara 4.682 de mm lungime, iar in cea mai accesibila versiune ofera inca din standard jante cu diametrul de 18 inch, blocuri de lumini cu LED, haion cu deschidere manuala, oglinzi laterale incalzite, scaune sport Luxtec, display digital de 12.3 inch, sistem audio Meridian, franare de urgenta, cruise control adaptiv, camera de marsarier si multe altele.

Jaguar i-Pace

Modelul britanic nu sta rau nici la capitolul spatiu interior, iar portbagajul are un volum de incarcare de 638 de litri cu bancheta spate in pozitie normala. Prin rabatarea acesteia, volumul creste pana la 1.453 de litri.

Jaguar i-Pace

Unitatea de propulsie este compusa din doua motoare electrice, cate unul pe fiecare punte, care dezvolta impreuna 400 de cai putere si 696 Nm cuplu. Avem astfel o tractiune integrala si o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4.8 secunde.

Jaguar i-Pace

Jaguar i-Pace vine si alaturi de o baterie cu o capacitate de 90 kWh, care integreaza 432 de celule si promite o autonomie de 480 de kilometri in noul ciclu WLTP. Asta inseamna ca valorile comunicate de productor ar trebui sa fie foarte apropiate de cele reale.

Jaguar i-Pace

Dealerii Jaguar din Romania au dat deja startul comenzilor, urmand ca primele exemplare sa ajunga la proprietari in vara acestui an.

Jaguar i-Pace

Jaguar i-Pace

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Jaguar i-Pace
mai multe