Seful Hyundai promite: In 2015 veti vedea primele noastre modele complet electrice

Seful Hyundai promite: In 2015 veti vedea primele noastre modele complet electrice
Chung Mong-koo, presedintele Hyundai Motor Group, firma care detine marcile Kia si Hyundai, intentioneaza sa faca o figura frumoasa si pe segmentul auto care foloseste propulsii hibride si electrice. El promite ca peste trei ani vom avea ocazia sa vedem pe strada primele masini 100% electrice produse de Hyundai Motor Group.
Distribuie pe Facebook
"In prezent vindem cu succes modelul Sonata hibrid in Coreea de Sud si in Statele Unite. De anul viitor planuim sa introducem masini hibride ce pot fi alimentate la priza. Abia din 2015 veti vedea pe strada primele modele complet electrice, gata sa concureze cu ce vedeti in prezent pe piata. Suntem destul de avansati si in studiul si dezvoltarea pilelor de combustibil, o alta solutie ingenioasa de mobilitate", a declarat acesta intr-un interviu pentru Automotive News.
El mai spune ca firma sa va pune accent pe calitate, nu pe cantitate: "Vrem sa devenim lideri globali, insa nu in materie de volum. Vrem sa devenim cea mai iubita companie auto din lume prin cresterea continua a calitatii".
Distribuie pe Facebook
mai multe