Skoda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a cehilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cat costa

Skoda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a cehilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cat costa
  • Skoda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a cehilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare sunt oferite, printre altele, atat farurile Matrix LED, cat si instalatia de climatizare cu reglare automata, pe trei zone, a temperaturii, jantele cu diametrul de 20 de inch, din aliaj usor sculptate, tapiteria realizate dintr-o combinatie de piele si microfibra, stopurile cu semnalizare dinamica sau display-ul central cu diagonala de 13".

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de patru saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui octombrie, cea mai recenta iteratie a impresionantei electrice comercializate de Skoda sub numele de Enyaq RS are - incepand de astazi, si un pret de pornire. 61.050 de euro este, mai precis, suma minima pe care clientii spectaculoasei masini cu lungimea de aproximativ 4.653 de milimetri o vor avea de platit in Germania, acestia avand sa primeasca, la schimb, si un sistem de propulsie cu doua motoare, plus o putere de 340 CP - livrata ambelor punti pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie blocata la podea, intr-un interval deloc neglijabil, de circa 5.5 secunde.

Skoda Enyaq RS iV - Galerie foto

Skoda Enyaq RS iV - Galerie foto

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu o viteza maxima limitata la pragul de 180 km/h, in timp ce autonomia totala se invarte in jurul valorii de 537 de kilometri; daca vine vorba, in schimb, despre durata de incarcare a bateriei cu capacitatea de 77 kWh - de tip litiu-ion, oficialii comaniei producatoare mentioneaza ca unitatea in cauza necesita sub 30 de minute pentru o sesiune 10 - 80%.

Reteta caracteristica celei mai noi iteratii a impresionantei electrice pe nume Enyaq RS se sfarseste, intr-un final, cu o echipare standard extrem de spectaculoasa, care cuprinde inclusiv faruri Matrix LED, jante cu diametrul de 20 de inch - sculptate din aliaj usor, si stopuri cu semnalizare dinamica. Fara costuri suplimentare sunt insa - printre altele, oferite si scaunele fata si spate cu functie de incalzire, instrumentele de bord digitale, tapiteria realizate dintr-o combinatie de piele si microfibra, statia pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, sistemul audio de inalta fidelitate - cu 12 boxe de la Canton in dotare, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe trei zone, a temperaturii, ecranul central cu diagonala de 13".

Skoda Enyaq RS iV - Galerie foto

Skoda Enyaq RS iV - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (101) Poze Skoda Enyaq RS iV - Galerie foto
mai multe