SUV-ul inspirat de Mustang a scapat acum pe internet. Are doua motoare si tractiune integrala!

SUV-ul inspirat de Mustang a scapat acum pe internet. Are doua motoare si tractiune integrala!
  • SUV-ul inspirat de Mustang a scapat acum pe internet
  • Noul Ford Mustang Mach-E debuteaza oficial abia duminica
  • Vanzarile vor lua startul in cursul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala a noului Ford Mustang Mach-E va avea loc in cursul zilei de duminica, potrivit ultimelor informatii date publicitatii.

Chiar daca nu va debuta in mod oficial mai devreme de duminica, 17 noiembrie, mult anticipatul Mustang Mach-E se vede nevoit sa renunte inca de astazi la marea majoritate a secretelor sale. Si totul dupa ce mai multe fotografii obtinute aparent de pe site-ul Ford au ajuns pe internet, dezvaluind diferite aspecte - atat de ordin tehnic, cat si de ordin estetic, cu privire la SUV-ul inspirat de Mustang.

Urmand a-si face aparitia in showroom-urile companiei incepand cu anul viitor, noul automobil cu propulsie electrica al americanilor va fi disponibil la vanzare in diferite versiuni si configuratii, unele cu un singur motor, altele cu doua.

In functie de aceasta variabila, livrarea valorilor maxime - care, momentan, raman un mister, se va face fie numai catre puntea spate, fie catre toate cele patru roti, prin intermediul unui sistem de tractiune integrala, evident. Acum, daca vine vorba despre performante, ei bine... acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora se va realiza chiar si in doar 3.5 secunde, dupa cum este cazul modelului de top.

Referitor la autonomia totala, primele detalii referitoare la mult anticipatul Ford Mustang Mach-E anunta un maximum cuprins intre 370 si 482 km, in functie de varianta pentru care clientul a optat, daca mai era nevoie de precizat.

Din punct de vedere vizual, despre SUV-ul inspirat de Mustang se mai poate spune - pe langa faptul ca imprumuta numai cateva elemente de la muscle car-ul americanilor, si ca vine cu o silueta similara modelelor din segmentul lui Audi Q8, BMW X6 sau Mercedes GLE Coupe. La interior, principalul element de atractie il rerezinta display-ul urias, de tip tableta, de la nivelul consolei centrale.

Acestea, dar si alte materiale despre automobilul cu propulsie electrica de peste Ocean vom afla, dupa cum precizam inclusiv cateva randuri mai sus, in doar cateva zile, pe data de 17 noiembrie, atunci cand a fost programata lansarea oficiala.

Ford Mustang Mach-E - Primele poze

Ford Mustang Mach-E - Primele poze

Ford Mustang Mach-E - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Ford Mustang Mach-E - Primele poze
mai multe