Tesla a lansat in sfarsit masina de 35.000 de dolari. Uite cum arata cea mai ieftina electrica a americanilor

Tesla a lansat in sfarsit masina de 35.000 de dolari. Uite cum arata cea mai ieftina electrica a americanilor
  • Tesla a lansat in sfarsit masina de 35.000 de dolari
  • Versiunea de baza a lui Model 3 are o autonomie de 354 de kilometri
  • Sprintul de la 0 la 96 km/h se va realiza in 5.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Dupa mai bine de doi ani si jumatate, Tesla a lansat pe piata versiunea de 35.000 de dolari a lui Model 3. Cum arata si de ce este capabila cea mai iefina masina a companiei americane, aflam chiar din randurile urmatoare.

Incepand de astazi, cea mai ieftina masina din istoria companiei Tesla este disponibila la vanzare intr-o noua versiune de performanta. Dupa mai bine de doi ani si jumatate de asteptare, producatorul american de automobile electrice a lansat in cele din urma mult anticipata varianta de 35.000 de dolari a celebrului Model 3.

Pretul anterior mentionat, de 35.000 de dolari, nu include niciunul dintre potentialele stimulente oferite de guvern si le aduce clientilor un vehicul capabil sa parcurga pana la 354 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei, potrivit agentiei de mediu din SUA. Cat despre acceleratia de la 0 la 96 km/h, aceasta dureaza doar 5.6 secunde.

Tesla ofera cea mai ieftina masina din istoria companiei si intr-o versiune de 37.000 de dolari, Standard Range Plus, care promite o autonomie totala de pana la 386 de kilometri, dar si un timp de 5.3 secunde pentru sprintul 0 - 96 km/h. In plus, varianta respectiva se poate lauda si cu materiale premium ori scaune fata cu incalzire.

Revenind la modelul de 35.000 de dolari, producatorul american de automobile electrice sustine ca acesta vine in standard cu tapiterie textila, o consola centrala cu patru porturi USB si sistem audio basic. Totodata, configuratorul oficial scoate la iveala ca viitorii clienti vor fi nevoiti sa se multumeasca cu o caroserie de culoare neagra.

Mai multe informatii despre cea mai ieftina masina din istoria Tesla, dar si toate versiunile de performanta oferite la momentul de fata sunt disponibile pe site-ul companiei.

Cea mai ieftina Tesla Model 3

Cea mai ieftina Tesla Model 3

Distribuie pe Facebook
mai multe