Tesla a prezentat, in sfarsit, noul Model 3 Performance. Mult anticipatul model american de inalta performanta se lauda cu o putere maxima de 460 CP si un 0 - 100 km/h in putin peste trei secunde

Tesla a prezentat, in sfarsit, noul Model 3 Performance. Mult anticipatul model american de inalta performanta se lauda cu o putere maxima de 460 CP si un 0 - 100 km/h in putin peste trei secunde
  • Tesla a prezentat, in sfarsit, noul Model 3 Performance
  • Mult anticipatul model american de inalta performanta se lauda cu o putere maxima de 460 CP si un 0 - 100 km/h in putin peste trei secunde
Distribuie pe Facebook

O viteza de top de aproximativ 262 de kilometri pe ora completeaza, alaturi de autonomia de 528 de kilometri, fisa cu specificatii tehnice. Daca vine vorba, in schimb, despre departamentul vizual, jantele cu diametrul de 20 de inch ar trebui sa atraga, impreuna cu scaunele cu incalzire si ventilatie, un ocean de priviri.

Introdusa cu mare fast si tam-tam acum mai bine de jumatate de an - inca din prima parte a toamnei lui 2023, cea mai recenta iteratie a popularului model oferit de Tesla sub denumirea de Model 3 nu se vinde, zilele acestea, decat in doua arome complet diferite. Situatia se va schimba insa radical in perioada imediat urmatoare, atunci cand americanii vor pune la dispozitia cumparatorilor si o versiune de inalta performanta, respectiva varianta combinand - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, doua unitati de propulsie, cate una pentru fiecare punte, pentru un total de 460 de cai, potrivit comunicatului oficial.

Tesla Model 3 Performance

Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 3.1 secunde, acul vitezometrului continuandu-si, mai apoi, incursiunea pana la 262 de kilometri pe ora - astfel ca de la orizont nu lipsesc nici discurile de franare de dimensiuni generoase, seria atractiilor principale cuprinzand inclusiv o suspensie adaptiva.

Disponibila la preturi incepand de la o suma de aproape 56.000 de euro - conform informatiilor dezvaluite de americanii de la Tesla, aceeasi impresionanta savoare pe nume Model 3 Performance se mai poate lauda, de asemenea, si cu o larga varietate de elemente estetice noi. Precum spoilerele fata si spate redesenate pentru o doza extra de sportivitate vizuala, pragurile laterale proeminente, care fac legatura intre jantele confectionate din aliaj forjat, cu diametrul de 20", scaunele caracteristice, cu tetiere incorporate, plus functii de actionare electrica, incalzire, racire, ornamentele realizate din fibra de carbon, volanul in trei spite.

Totodata, din peisaj nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am exagera cu absolut nimic, nici instalatia audio de inalta fidelitate - condimentata cu un numar de 17 difuzoare, sistemul de climatizare cu reglarea automata, pe multiple zone, a temperaturii, iluminarea ambientala, display-ul tactil supradimensionat, tehnologia Autopilot, modul de rulare Circuit V3.

Tesla Model 3 Performance

Tesla Model 3 Performance

Tesla Model 3 Performance

Tesla Model 3 Performance

Tesla Model 3 Performance.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Tesla Model 3 Performance
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2024