Tesla a prezentat, in sfarsit, varianta de serie a controversatului Cybertruck. Mult anticipata camioneta americana ofera pana la 845 de cai si o caroserie rezistenta la gloante

Tesla a prezentat, in sfarsit, varianta de serie a controversatului Cybertruck. Mult anticipata camioneta americana ofera pana la 845 de cai si o caroserie rezistenta la gloante
  • Tesla a prezentat, in sfarsit, varianta de serie a controversatului Cybertruck
  • Mult anticipata camioneta americana ofera pana la 845 de cai si o caroserie rezistenta la gloante
Distribuie pe Facebook

Disponibila la preturi incepand de la aproape 61.000 de dolari, aceeasi nonconformista creatie a companiei din California se mai poate lauda, totodata, si cu un sprint de la zero la 96 de kilometri pe ora in doar 2.6 secunde. Conform primelor informatii si detalii oficiale.

Adio, filme si fotografii spion! Tesla a dezvaluit, in cursul zilei de vineri, versiunea de productie a controversatului Cybertruck, mult asteptata camioneta de peste Ocean pastrand atat designul nonconformist al prototipului din anul 2019, cat si panourile din otel, rezistente la gloante, ale caroseriei in patru portiere.

Comercializat la preturi incepand de la aproape 61.000 de dolari, respectivul meniu continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu trei variante de performanta, lista cu optiuni debutand cu o configuratie cu numai un singur motor in dotare. Montat, oarecum inutil de adaugat, la nivelul puntii spate, acesta ar trebui sa rezolve eterna problema a acceleratiei de la 0 la 96 km/h in 6.5 secunde, fisa cu specificatii tehnice cuprinzand inclusiv o viteza de top de 180 de kilometri pe ora.

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Urmatoarea pe lista, versiunea intermediara a controversatei Tesla Cybertruck vine cu doua motoare in echipare, cate unul pentru fiecare punte, si tractiune integrala inteligenta. Plus un 0-96 km/h in 4.1 secunde, mult anticipata camioneta americana plusand cu o viteza de top de, din nou, 180 de kilometri pe ora.

In varianta de top, nonconformista creatie a companiei din California se bucura de trei motoare electrice, unul montat la nivelul puntii fata, doua pentru puntea spate, pentru o putere de 845 CP, livrata rotilor de pe ambele punti. Astfel, cu acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la zeri la 96 km/h isi va gasi rezolvarea in 2.6 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o viteza de top de 209 kilometri pe ora.

Potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei, mult anticipata versiune de serie a controversatului Cybertruck ofera, in standard, o autonomie de pana la 547 km. Un prelungitor de autonomie optional, care consta intr-o a doua baterie, montata de Tesla in partea din fata a benei, ridica aceasta valoare pana la 755 de kilometri.

Nonconformistul produs de peste Ocean are o lungime de aproape 5.7 metri, astfel ca din meniu nu lipseste, dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici directia integrala. Alte elemente si, totodata, detalii demne de mentionat cuprind inclusiv o capacitate de tractare de pana la 4.990 de kilograme, pe cand garda la sol urca pana la pragul celor 433 mm in modul de rulare Extract, se mai precizeaza in cadrul brosurii oficiale, publicata, de curand, pe site-ul companiei producatoare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Tesla Cybertruck
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2023