TESLA asta are deja 1.2 milioane de km la bord. Proprietarul vrea sa ajunga la 1.6 milioane

TESLA asta are deja 1.2 milioane de km la bord. Proprietarul vrea sa ajunga la 1.6 milioane
  • A doborat un record mondial
  • Masina are acum 1.2 milioane de km
  • Proprietarul vrea sa atinga 1.6 milioane de km sau 1 milion de mile
Distribuie pe Facebook

Hansjorg Von Gemmingen este omul care vrea sa demonstreze ca masinile electrice nu au nici o problema cu fiabilitatea. Omul nostru conduce o Tesla Model S care are acum 1.2 milioane de kilometri la bord.

Chiar daca industria masinilor electrice a progresat foarte mult, unele persoane sunt inca reticente in ceea ce priveste achizitionarea de astfel de vehicule.

Unii se plang ca nu au unde sa le incarce, altii au acea "range anxiety" iar altii se tem ca ar putea avea probleme de fiabilitate.

Hansjorg von Gemmingen este la a doua lui masina electrica, o Tesla care a intrat in cartea recordurilor. Germanul nu este neaparat un fan al modelului american sau al masinilor cu zero emisii, dar vrea sa demonstreze un lucru: ca masinile electrice nu au o problema cu fiabilitatea.

Intai, von Gemmingen a avut o Tesla Roadster cu care a facut 100.000 de kilometri, fiind primul proprietar de Tesla care sa ajunga la o asa performanta. Apoi si-a cumparat un Model S P85 care avea deja 30.000 de kilometri la bord.

In noiembrie 2019, neamtul a intrat in cartea recordurilor pentru ca a parcurs nu mai putin de 1 milion de kilometri cu masina lui electrica. Are o meserie care implica parcurgerea a circa 600 de kilometri in fiecare zi, asa ca se explica de ce a reusit aceasta performanta.

De mentionat ca in tot acest timp a inlocuit o singura data bateria si de trei ori motoarele electrice, dar toate au fost facute pe garantie, asa ca a implicat costuri minime din partea lui.

Din noiembrie si pana acum, von Gemmingen a mai facut 200.000 de km cu al sau Model S si, dupa ce a fost felicitat inclusiv de Elon Musk, a declarat ca vrea sa mai doboare un record: 1 milion de mile - sau 1.6 milioane de kilometri - facuti cu o masina electrica.

*Clipul de mai jos este de la atingerea milionului de kilometri

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2020