Tesla Model S a primit un nou update de soft si accelereaza acum de la 0 la 100 km/h mai repede decat orice Bugatti fabricat vreodata

Tesla Model S a primit un nou update de soft si accelereaza acum de la 0 la 100 km/h mai repede decat orice Bugatti fabricat vreodata
  • Tesla Model S a primit un nou update de soft
  • Acesta aduce inclusiv o crestere de putere
  • Sprintul pana la 96 km/h va dura doar 2.3 secunde
Distribuie pe Facebook

Daca zvonurile se adeveresc, compania americana va oferi o versiune si mai performanta chiar inainte de sfarsitul acestui an.

Lansata pe piata in urma cu aproape opt ani, celebra Tesla Model S se vinde zilele acestea in doar doua configuratii diferite.

Cea mai ieftina dintre ele se numeste Long Range Plus si, daca mai era nevoie de precizat, reprezinta alegerea ideala pentru persoanele care...

... pun accentul pe autonomia oferita, valoarea magica in cazul de fata ridicandu-se la 629 de kilometri, ca-ti vine sa nu sa crezi.

Pentru clientii innebuniti dupa acceleratii fulminante, Tesla ofera un Model S comercializat alaturi de indicativul Performance, evident.

Ei bine, acesta a primit de curand un update de soft extrem de interesant, care culmineaza cu noul mod Cheetah Stance.

Odata activata setarea cu pricina, suspensia de pe puntea fata coboara cu cativa milimetri, iar acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora...

... devine realitate dupa numai 2.3 secunde, potrivit primelor informatii oficiale referitoare la respectiva Tesla Model S.

Exceptand noul mod Cheetah Stance, update-ul de soft mai aduce cu sine si o doza extra de putere pentru cele doua motoare electrice.

Vestile bune nu se sfarsesc insa aici: daca zvonurile se adeveresc, cumparatorii vor avea curand si alte motive de bucurie.

Tesla ar putea lansa inainte de sfarsitul acestui an mult anticipatul Model S Plaid cu trei unitati de propulsie si o baterie de peste kWh.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Aprilie 2020