Tipul ASTA si-a taiat masina de peste 90.000 de euro doar pentru a avea cainele lui mai mult spatiu. FOTO si VIDEO

Tipul ASTA si-a taiat masina de peste 90.000 de euro doar pentru a avea cainele lui mai mult spatiu. FOTO si VIDEO
  • Un britanic a solicitat sa-i fie transformata TESLA in break
  • Motivul are legatura cu spatiul insuficient pentru al sau caine
  • Conversia acestui Model S P90 se va incheia inainte de Craciun
Distribuie pe Facebook

E cel mai nebun lucru pe care il vei auzi astazi. Un britanic a cerut ca TESLA sa-i fie taiata fiindca al sau caine nu avea niciodata suficient spatiu.

Nu sunt deloc putine companiile de tuning care s-au incumentat sa ia la modificat celebra Tesla Model S, insa niciuna dintre acestea nu a depasit limita banalelor spoilerele fata / spate si jante din aliaj.

Au fost, intr-adevar, si cateva cazuri in care persoanele interesate de personalizarea propriului exemplar al masinii americane au putut opta inclusiv pentru cateva noi detalii interioare, dar nimic serios sau radical.

Toate si acum ne referim la absolut toate imbunatatirile pentru faimosul automobil cu propulsie electrica al producatorului din Silicon Valley palesc in comparatie cu tratamentul din randurile urmatoare.

Pentru ca al sau caine avea o problema cu spatiul insuficient de la interior, proprietarul britanic al acestei Tesla Model S P90D i-a cerut unei firme sa ii transforme hatchback-ul cu cinci portiere in... shooting brake.

Munca la masina americana a inceput acum mai bine de un an si - potrivit ultimelor informatii oferite de Qwest, atelierul care se ocupa de proiectul respectiv, se va incheia la timp pentru vacanta de Craciun.

In prezent, specialistii companiei din Norfolk, care in mod normal proiecteaza componente pentru monoposturile de Formula 1, asteapta sosirea geamurilor lipsa, pentru ca mai apoi sa poata trece la vopsirea caroseriei.

Odata finalizat, automobilul cu propulsie electrica al producatorului din Silicon Valley se va putea bate pentru titlul de cel mai sprinten break din lume, detinut in prezent de Porsche Panamera Sport Turismo.

Complet modificata Tesla Model S P90D are sanse, totodata, sa devina inclusiv cea mai scumpa astfel de masina de pe planeta, dupa ce posesorul sau a fost nevoit sa plateasca pe neobisnuita conversie peste 70.000 de lire sterline.

Tesla Model S tranformata in break

Tesla Model S tranformata in break

Tesla Model S tranformata in break

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Tesla Model S tranformata in break
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2017