Toti posesorii de Tesla Model S90D pot beneficia acum de modul Ludicrous

Toti posesorii de Tesla Model S90D pot beneficia acum de modul Ludicrous
  • Toti posesorii de Tesla Model S90D pot beneficia acum de modul Ludicrous
  • Pachetul costa 10 mii de dolari pentru cei care nu l-au bifat la momentul achizitionarii masinii
  • Surse din domeniul auto sustin ca americanii pregatesc o noua versiune de top P100D
Distribuie pe Facebook

Cei care si-au achizitionat modelul Tesla Model S P90D fara modul "Ludicrous" pot opta acum pentru acesta in schimbul a 10 mii de dolari. Optiunea cu pricina ajuta masina americana cu propulsie electrica sa ajunga de la 0 la 100 km/h in doar 2.8 secunde

Este deja o moda a masinilor electrice, aproape fiecare producator cu renume avant un astfel de automobil in gama. Doar ca Tesla Model S este ceva ce a revolutionat clasa autovehiculelor pe baterii, datorita fortei pe care o are si a autonomiei uriase.
Cifrele versiunii de 85 kwh erau de-a dreptul spectaculoase, dar ca compania californiana a mers mai departe cu modelul P90D, unul cu o autonomie mai buna, care poate primi un upgrade foarte important.
Se numeste "Ludicrous mode" si este acum disponibil inclusiv pentru exemplarele iesite din fabrica fara aceasta dotare. Pachetul costa aproximativ 10 mii de dolari si are o serie de avantaje din punct de vedere al sportivitatii.
Mai exact, acesta ajuta la reducerea timpului necesar realizarii de la 0 la 100 de kilometri pe ora pana la doar 2,8 secunde, o performanta comparabila cu cea a automobilelor Lamborghini sau Ferrari.
Totodata, autonomia a crescut pana la 480 de kilometri, cea mai buna din randul masinilor electrice, asta pentru ca bateria de 85khw a fost inlocuita cu una de 90 kwh in cazul lui P90D.
Surplusul de viteza nu este insa dat de bateria mai puternica, ci de un sistem dezvoltat de Tesla care permite ca din aceasta sa plece mai mult de 1300 de amperi care vor ajuta la accelaratie.
Acest lucru era aproape imposibil din cauza faptului ca siguranta se putea arde imediat. Astfel, americanii au creat o noua siguranta care are propria baterie litiu ion si care detecteaza daca este in pericol sa se arda sau nu. In acel moment, intrerupe sursa de curent.
In acest fel, exista o marja de eroare foarte mica si ca din baterie sa iasa mai mult de 1300 de amperi, ceea ce inseamna mai multa putere, automat viteza mai mare.
Aceasta baterie poate fi montata si pe modelul P85D pentru doar trei mii de dolari, in timp ce pentru inca cinci mii de dolari poate fi montat si pachetul Ludicrous. Pentru modelul P90D, pachetul full costa zece mii de dolari.
Se pregateste Tesla Model S P100D?
Chiar daca au ajuns la cifre impresionante, cei de la Tesla nu par sa se opreasca aici. Planurile acestora au fost divulgate pe o retea de socializare de un presupus hacker. Acesta a descoperit ca se lucreaza la o varianta P100D, ceea ce ar inseamna si mai multa autonomie.
Sub numele de Jason Hughes, hackerul lucreaza pentru diferite companii pentru a le imbunatati sistemele de securitate si a decodat update-urile de firmware ale lui Tesla. A preferat sa nu divulge direct ceea ce descoperise, ci a lansat o ghicitoare la un forum al fanilor companiei americane.
Ulterior, a spus ca nu a descoperit doar ca se pregateste lansarea modelului P100D, ci si alte detalii interesante, pe care a preferat sa le tina secret.
Brabus a imbunatatit cat a putut Model S
Cei implicati in industria auto au folosit multe cuvinte de lauda la adresa lui Model S. Motivele au fost enumerate mai sus dar, chiar si asa, Brabus si-a asumat sa imbunatateasca intr-un fel sau altul acest automobil.
Multi au fost curiosi sa vada rezultatul, mai ales ca ii gasesti foarte greu hibe acestei masini. Spre dezamagirea acestora insa, Brabus nu a incercat sa ii imbunatateasca performantele, ci aspectul.
Asadar, in urma modificarilor, Tesla Model S a primit o forma mult mai aerodinamica, materialele folosite fiind din fibra de carbon. Totodata, germanii au “umblat” si la interior, astfel incat se pot vedea insertii de otel inoxidabil, piele si Alcantara.
Consola centrala a fost, de asemenea, modificata, iar automobilul a fost dotata cu suport de pahare cu incalzire si racire, dar si cu un incarcator wireless pentru smartphone-uri.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2016