Toyota a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are un design SF la exterior si 220 de cai sub capota

Toyota a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are un design SF la exterior si 220 de cai sub capota
  • Toyota a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a japonezilor are un design SF la exterior si 220 de cai sub capota
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o larga varietate de elemente interioare confectionate din piele perforata partial. Plus un sistem audio de inalta fidelitate, care poarta semnatura celebrilor specialisti de la JBL.

Fotografiata recent, cu numai doua saptamani in urma, pe strazile Europei, in teste, cea de-a doua generatie a nonconformistei Toyota C-HR a renuntat - chiar in cursul diminetii zilei de azi, la aproape toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor luni - inainte de sfarsitul anului curent, noua compacta a niponilor se remarca in special prin designul SF de la nivelul caroseriei finisate in doua culori, ce imprumuta multiple detalii de la conceptul C-HR Prologue, insa nici jantele de pana la 20 de inch, sculptate atent din aliaj, sau stopurile unite cu banda iluminata nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate.

De cealalta parte a portierelor, la interior, cumparatorii vor putea experimenta si o instalatie audio de inalta fidelitate - semnata de specialistii de la JBL, doua display-uri color, fiecare cu diagonala de 12.3 inch, o tapiterie realizata din PET-uri reciclate ori piele partial perforata, scaune sport, cu tetiere incorporate, plus incalzire, statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, instrumente de bord digitale, lumini ambientale etc. Sub capota, propulsia este asigurata fie de un ansamblu hibrid - cu o motorizare de 1.8 sau 2.0 litri, pe benzina, si unul ori doua motoare electrice, fie de unul plug-in hybrid, care va combina un benzinar de 2.0 litri cu o singura unitate electrica pentru o putere de pana la 220 CP.

Toyota C-HR

Toyota C-HR

Toyota C-HR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Toyota C-HR
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2023