Uita complet de Tesla! Volvo prezinta oficial noul EX30, electrica de 428 de cai si numai 36.000 de euro. Cum arata in realitate

Uita complet de Tesla! Volvo prezinta oficial noul EX30, electrica de 428 de cai si numai 36.000 de euro. Cum arata in realitate
  • Uita complet de Tesla!
  • Volvo prezinta oficial noul EX30, electrica de 428 de cai si numai 36.000 de euro
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Asamblata pe aceeasi platforma precum actualul Smart #1, respectiva reteta se mai poate lauda, de asemenea, si cu o autonomie de pana la de 480 km.

Dezvelita cu mare fast si tam-tam la inceputul lui iunie, cu doar 15 zile in urma, cea dintai generatie a masinii comercializate de Volvo sub denumirea de EX30 stie - cu siguranta - cum sa iasa in evidenta. Oferita la preturi incepand de la aproximativ 36.000 de euro, proaspat anuntata electrica de oras a pregatit, in versiunea de top, un sistem de propulsie cu doua motoare si o putere de 428 CP, livrata rotilor de pe ambele punti printr-o transmisie automata cu o singura treapta de viteza, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea - intr-un timp record pentru compania cu sediul in Goteborg, de 3.6 secunde.

Caracterizata de o lungime de aproximativ 4.233 de milimetri, plus un ampatament care nu depaseste 2.65 metri, aceeasi noua creatie a celebrului producator suedez isi va mai intampina potentialii cumparatori si alaturi de o baterie cu capacitatea de pana la 64 kWh, sinonima cu o autonomie de pana la 480 de km; daca vine vorba - in schimb - despre durata de reincarcare, o sesiune 10 - 80% ar trebui sa dureze, in conditii ideale, circa 26 de minute, dupa cate se specifica in comunicatul de presa. Documentul in cauza anuntand - printre altele - si o larga varietate de echipamente premium, printre multiplele dotari demne de enumerat facandu-si loc si o pereche de faruri cu LED, un set de jante cu diametrul de 20 de inch, o instalatie audio de la Harman Kardon.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2023