Uita de BMW Seria 5! Mercedes prezinta oficial noul E 53 AMG cu motor I6 de 612 CP si 0 - 100 km/h in doar 3.8 secunde

Uita de BMW Seria 5! Mercedes prezinta oficial noul E 53 AMG cu motor I6 de 612 CP si 0 - 100 km/h in doar 3.8 secunde
  • Uita de BMW Seria 5!
  • Mercedes prezinta oficial noul E 53 AMG cu motor I6 de 612 CP si 0 - 100 km/h in doar 3.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Acul vitezometrului isi va continua mai apoi, cu pedala de acceleratie la podea, incursiunea pana la o viteza de top de 250 ori 280 de kilometri pe ora. In functie si de echipamentele optionale alese.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de jumatate de an, inca din prima parte a lui 2023, cea de-a sasea generatie a emblematicului Mercedes E-Class isi intampina - in aceste zile, cumparatorii in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de Mercedes la dispozitia clientilor isi va face loc, in premiera absoluta, si o varianta AMG E 53 Hybrid 4Matic+, disponibila alaturi de o motorizare de 3.0 litri - pe benzina.

Mercedes-AMG E 53 Hybrid 4Matic+

Meniul specific departamentului tehnic continua - dupa cate se precizeaza in cadrul comunicatului oficial de presa, atat cu un propulsor electric, cat si cu o baterie litiu-ion de 28.6 kWh, astfel rezultand un total de 585 sau chiar 612 cai putere, in functie de dotarile optionale bifate. Din peisaj nu lipsesc nici transmisia automata, insotita de noua rapoarte, dar nici sistemul inteligent - cu distributie variabila a cuplului, de tractiune integrala, de unde si un sprint de la 0 la 100 km/h in numai 4.0, respectiv 3.8 secunde, indica documentul anterior mentionat.

Nota de plata a noului Mercedes E 53 AMG nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa lista atractiilor principale cuprinde inclusiv suspensie sport, acompaniata de amortizoare adaptive, oarecum inutil de adaugat. Varful gamei ce concureaza impotriva unor rivali ca BMW Seria 5 se va mai putea lauda - intr-un final, si cu un kit aerodinamic restilizat pentru o doza extra de agresivitate vizuala.

In plus, modelul cu pricina mai ofera si jante cu un diametru de pana la 21 de inch - din aliaj usor confectionate, punte spate directoare, scaune fata sport, cu functii de incalzire, racire, masaj, volan cu trei spite, ceasuri de bord digitale, un display color pentru pasagerul prezent in dreapta soferului, o tapiterie realizata din piele Nappa, ornamente sculptate din fibra de carbon. Acestora li se alatura si o instalatie audio de inalta fidelitate - semnat de specialistii de la Burmester, si un sistem de navigatie cu realitate augmentata, afisaj pe parbriz.

Mercedes-AMG E 53 Hybrid 4Matic+

Mercedes-AMG E 53 Hybrid 4Matic+

Mercedes-AMG E 53 Hybrid 4Matic+

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Mercedes-AMG E 53 Hybrid 4Matic+
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2024