Uita de Dacia Spring! Renault prezinta oficial noul Twingo, electrica cu pret mai mic de 20.000 de euro si productie in Europa

Uita de Dacia Spring! Renault prezinta oficial noul Twingo, electrica cu pret mai mic de 20.000 de euro si productie in Europa
  • Uita de Dacia Spring!
  • Renault prezinta oficial noul Twingo, electrica cu pret mai mic de 20.000 de euro si productie in Europa
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul urmatorilor doi ani, respectiva masina promite sa ofere un consum redus de energie, de doar 10 kWh la 100 de kilometri.

Introdusa cu mare fast si tam-tam acum mai bine de noua ani - cu ocazia editiei din 2014 a evenimentului Geneva International Motor Show, cea de-a treia generatie a celebrului Twingo se apropie cu pasi mari si repezi de finalul glorioasei sale cariere. Acesta este - de altfel, si principalul motiv pentru care oficialii companiei Renault au prezentat, cu numai doua zile in urma, primele informatii referitoare la inlocuitorul modelului actual.

Renault Twingo

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, incepand din 2026, respectiva masina va lua forma unei electrice cu cinci portiere si lungimea de aproximativ patru metri, conceputa special pentru a concura impotriva unor nume ca Citroen e-C3. La momentul actual, detaliile despre performante nu raman decat un mister, exceptie facand consumul de energie - de 10 kWh la 100 de kilometri.

O alta necunoscuta consta in design-ul interior, primele fotografii si imagini oficiale prezentand doar exteriorul viitorului model - care are ca sursa majora de inspiratie prima generatie a gamei comercializate sub denumirea Twingo. Compania Renault a mai anuntat - intr-un final, atat ca productia de serie se va derula in Europa, cat si ca nota de plata va porni de la sub 20.000 de euro, astfel ca Dacia Spring va deveni, ei bine, neinteresanta.

Renault Twingo

Renault Twingo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Renault Twingo
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2023