Uita de Tesla Cybertruck! Ram prezinta oficial noul 1500 REV cu 654 de cai pe ambele punti si o baterie masiva, de 229 kWh. Cum arata in realitate

Uita de Tesla Cybertruck! Ram prezinta oficial noul 1500 REV cu 654 de cai pe ambele punti si o baterie masiva, de 229 kWh. Cum arata in realitate
  • Uita de Tesla Cybertruck!
  • Ram prezinta oficial noul 1500 REV cu 654 de cai pe ambele punti si o baterie masiva, de 229 kWh
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un numar considerabil de echipamente premium. Precum afisaj pe parbriz, scaune cu masaj, sistem audio Klipsch.

Prezentata publicului larg acum mai bine de doua saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii aprilie, cea dintai generatie a pick-up-ului pe care americanii de la Ram isi propun sa il comercializeze, incepand cu anul 2024, sub denumirea de 1500 REV stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Gandita special pentru a concura impotriva unor nume precum Tesla Cybertruck, presupunand ca mai era necesara o asemenea precizare, viitoarea camioneta a producatorului cu sediul in Michigan se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin caracterul extrem de agresiv al partii frontale, cat si prin jantele din aliaj cu diametrul de pana la 22 de inch, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv blocuri optice posterioare acompaniate de un design unic, plus tehnologie LED.

De cealalta parte a portierelor, in cabina, o plansa de bord imbracata in piele fina si insotita de trei display-uri diferite, cu diagonala de 12.3, 14.3, respectiv 10.25", de la stanga la dreapta, promite sa atraga multiple priviri, cu mentiunea ca nici volanul in trei spite ori scaunele conturate atent, oferite alaturi de functii de reglare electrica, de incalzire, de ventilatie, masaj, nu vor trece intocmai neobservate. Nu lipsesc insa din peisaj, ba dimpotriva, am putea spune, nici afisajul pe parbriz, detaliile din fibra de carbon, instalatia audio de inalta fidelitate, compusa din 23 de difuzoare Klipsch, cusaturile contrastante, incarcarea wireless a telefonului mobil, pe cand propulsia este asigurata de doua motoare electrice si o putere de pana la 654 CP pentru un 0 - 100 de kilometri pe ora in numai 4.4 secunde, in timp ce o baterie de pana la 229 kWh promite o autonomie maxima de 804 km.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2023