Uita de Tesla Model S Plaid! BMW lucreaza la o masina cu patru motoare electrice si 1.360 de cai putere

Uita de Tesla Model S Plaid! BMW lucreaza la o masina cu patru motoare electrice si 1.360 de cai putere
  • Uita de Tesla Model S Plaid!
  • BMW lucreaza la o masina cu patru motoare electrice si 1.360 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc, cel mai devreme, peste trei ani, potrivit unor surse familiarizate cu respectivul proiect.

Celebra companie bavareza BMW pregateste lansarea unei noi game de modele cu propulsie suta la suta electrica - printre produsele care vor compune viitoarea serie Neue Klasse urmand sa isi faca loc si un automobil cu patru motoare. Plus o putere de pana la 1.360 de cai, conform ultimelor informatii si detalii date publicitatii.

Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora si-ar putea gasi rezolvarea - daca aruncam o privire asupra potentialilor concurenti, intr-un timp mai mic de 2.0 secunde.

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand cu 2025, noua gama Neue Klasse de la BMW isi va intampina cumparatorii in multiple versiuni de caroserie - printre care si sedan. Sub capota, bavarezii vor inghesui - in functie de varianta oferita, o putere de minim 272 si maxim 1.360 de cai.

Meniul in cauza va include si o baterie cu capacitatea cuprinsa intre 75 - 150 kWh - astfel ca cel mai eficient autoturism din viitoarea serie ar trebui sa parcurga, cu o singura incarcare, o distanta de peste 600 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2022