Uita de Tesla Model Y! Rivian prezinta oficial noul R2 cu trei motoare electrice si pret accesibil

Uita de Tesla Model Y! Rivian prezinta oficial noul R2 cu trei motoare electrice si pret accesibil
  • Uita de Tesla Model Y!
  • Rivian prezinta oficial noul R2 cu trei motoare electrice si pret accesibil
Distribuie pe Facebook

Versiunea mai ieftina a actualului R1 se mai poate lauda, totodata, si cu un sprint de la 0 la 96 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in sub 3.0 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic plusand cu o autonomie de peste 480 de kilometri.

Inceputul acestei primaveri marcheaza debutul unui nou autoturism marca Rivian, proaspat infiintatul constructor american de automobile electrice publicand - acum cateva momente, primele fotografii si informatii oficiale ale SUVului R2. Urmand sa-si faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, peste aproximativ doi ani, in 2026, respectivul model masoara aproximativ 4.714 milimetri in lungime, in timp ce ampatamentul nu depaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, 2.936 de milimetri, dupa cum se precizeaza in cadrul comunicatului oferit presei.

Rivian R2

Caracterizat de un design patratos - extrem de familiar, fratele mai mic al maretului R1 a mai pregatit, printre altele, si doua displayuri diferite, unul pentru ceasurile de bord digitale, altul pentru sistemul de infotainment, scaune multifunctionale, statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobiloe, un volan cu aspect in trei spite, o instalatie audio premium.

Disponibil in schimbul unei sume minime de circa 45.000 de dolari, acelasi raspuns al americanilor de la Rivian la Tesla Model Y va mai pune - intr-un final, la dispozitia potentialilor cumparatori, si trei variante diferite de performanta, condimentate cu una, doua ori trei unitati electrice, configuratia de top promitand sa rezolve ecuatia 0 - 96 de kilometri pe ora intr-un interval mai mic de 3.0 secunde. Printre multiplele elemente si detalii demne de mentionat se mai numara o autonomie mai mare de 480 de kilometri, plus o incarcare intr-un timp de aproximativ 30 de minute.

Rivian R2

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Rivian R2
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2024